Obrenovac, 21.05.2019

Uklonjena divlja deponija u Zvečkoj


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 18.07.2018.
Sveobuhvatna akcija uklanjanja divljih deponija koju sprovode Gradska opština Obrenovac i JKP 'Obrenovac' danas je nastavljena u Mesnoj zajednici Zvečka

Foto:lokalnenovine.rs
"Nakon Mladosti mašine smo prebacili u Zvečku i u saradnji sa opštinom i mesnim zajednicama svakodnevno čistimo divlje deponije. Svi meštani otpad mogu besplatno deponovati na Grebači, na taj način sačuvaćemo životnu sredinu i naš Obrenovac", rekao je Branislav Živković ispred JKP-a ,,Obrenovac”

Branislav Vilotić iz Kabineta predsednika Gradske opštine Obrenovac naglasio je da je ova divlja deponija predstavljala veliki problem meštanima. On je ovom prilikom napomenuo da je na velikom broju mesta širom opštine Obrenovac postavljen sistem za video nadzor kako bi ljudi koji deponuju smeće bili kažnjeni. Vilotić je podsetio da se kazne kreću i do 100 000 dinara za ovakve prekršaje.

"Izuzetnu saradnju sa JKP-om i Gradskom opštinom Obrenovac imamo i na taj način rešavamo zahteve meštana. Ovuda nije bilo moguće proći u prethodnom periodu, danas je ova deponija uklonjena i nadam se da će ovaj prostor ostati uređen i čist", kazao je Petar Lalić, predsednik Saveta mesne zajednice Zvečka.

Javno komunalno preduzeće ”Obrenovac” je zahvaljujući novim mašinama koje je kupilo u prethodnom periodu od početka godine očistilo 20 velikih i preko 60 manjih divljih deponija širom Obrenovca. Sledeće lokacije koje će biti čišćene u okviru ove akcije su deponije u Stublinama i na Zabrežju.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE