Obrenovac, 14.07.2020

Dodeljeni sertifikati za u─Źesnike besplatnog kursa engleskog jezika


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 22.06.2017.
Opština Obrenovac u saradnji sa tri škole stranih jezika organizovala je besplatan kurs engleskog jezika koji je trajao 3 meseca

Foto:Facebook


´╗┐

U galeriji Sportsko-kulturnog centra Obrenovac svim u─Źesnicima koji su poha─Ĺali besplatan kurs engleskog jezika, a koji su uspešno polo┼żili završni ispit, podeljeni su sertifikati.

Današnja podela serifikata odnosno diploma našim sugra─Ĺanima, ta─Źno 95 njih je završilo tromese─Źni kurs engleskog jezika, govori da smo kao gradska opština Obrenovac odabrali pravi na─Źin kako da im pomognemo. Novac koji je opština opredelila da plati ovaj kurs je na neki na─Źin ulaganje u budu─çnost. Ovi mladi ljudi su zaista budu─çnost ovoga grada. Pokuša─çemo na svaki na─Źin da se bar polovina njih kvlifikuje konkretno za Me itu u Bari─Źu pošto je veliki problem bio poznavanje ili nepoznavanje engleskog jezika. Pored ove fabrike postoje još dve fabrike koje ─çe uskoro krenuti da primaju radnike, i to što više sa teritoroije gradske opštine Obrenovac, a tako ─çe i bud┼żet biti puniji - rekao je ─Źlan Ve─ça Predrag Jovanovi─ç.

Škole stranih jezika pod pokroviteljstvom opštine imale su priliku da obu─Źavaju mlade ljude i ovakvi projekti bi trebalo i u budu─çnosti da se realizuju.

Smatramo da je ovo jedan moderan projekat, da je ovo nešto dobro što je naša opština organizovala jer mladima ljudima u tom radno sposobnom dobu je va┼żno da govore jezik, onaj koji im je to omogu─çio u─Źinio im je veliku uslugu - rekla je Mirjana Teši─ç iz škole stranih jezika.

U─Źesnici kursa su istakli da ─çe im završeni kurs engleskog jezika biti samo dodatni plus za apliciranje za posao.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE