Obrenovac, 25.08.2019

Dodela studentskih nagrada (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 26.06.2017.
Danas je u Kutku za decu i mlade u Sportsko-kulturnom centru 'Obrenovac' odr┼żana dodela studentskih nagrada za najbolje studente sa teritorije Gradske op┼ítine Obrenovac u 2016/2017. godini

Foto:lokalnenovine.rs


´╗┐

Studentske nagrade dobilo je 50 studenata, i to 45 studenata fakulteta i visokih škola ─Źiji je osniva─Ź Republika Srbija i 5 studenata akreditovanih privatnih fakulteta.

Studentima se dodeljuje studentska nov─Źana nagrada u pojedina─Źnom neto iznosu od po 72.000,00 dinara. Ovom prilikom najboljima sa teritorije opštine Obrenovac dodeljena je druga rata.

─îlan Ve─ça Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojevi─ç ovom prilikom je rekao da je ponosan na veliki broj uspešnih studenata i naglasio da ─çe opština uvek biti tu da nagradi sve one koji marljivo u─Źe.

Gradska opština Obrenovac u 2017. uz program studentskih stipendija realizuje i aktivnost ,,Eko kampovi" gde svi u─Źenici od prvog do ─Źetvrtog razreda osnovnih škola odlaze na besplatan klimatski oporavak na najlepše planine Srbije, Bukulju, Taru, Go─Ź i Rudnik.

Ove godine po prvi put se realizuje i program ,,Matursko leto" gde 38 najboljih maturanata i 12 studenata potpuno besplatno odlazi na zaslu┼żeni odmor u Gr─Źku.

U 2017. godini nastavljen je i projekat ,,Eko dinar" gde sva deca od petog razreda do svoje 18. godine imaju mogu─çnost da se o trošku opštine bave sportom.

Program ,,─îigotica" je zdravstveno rekreativni program le─Źenja gojaznosti kod dece i mladih koje se realizuje u centru ,,─îigota" na Zlatiboru i namenjen je deci uzrasta od 12 do 18 godina.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE