Obrenovac, 21.08.2018

Donacije za Vatrogasno spasilačku jedinicu u Obrenovcu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 29.01.2018.
Rukovodstvo Gradske opštine Obrenovac i ”Elektroprivrede Srbije” održalo je danas sastanak sa predstavnicima vatrogasno spasilačke jedinice u Obrenovcu

Foto:Gradska opstina Obrenovac/Facebook
Na sastanku je bilo reči o vidovima pomoći i unapređenju rada te jedinice.

Gradjevinske radove na samom objektu će uraditi opština, najavio je Čučković, dok će preduzeće ”Elektroprivreda Srbije” donirati jedno novo vatrogasno vozilo.

"U pitanju je kamion snažnog kapaciteta koji će moći da izdrži sve izazove na koje nailaze ovi hrabri momci. Imamo preko 400 intervencija godišnje i očigledno je da je jedno novo vozilo neophodno", kazao je Čučković i podsetio da je prošle godine i saobraćajna policija osnažena donacijom JKP ”Toplovod” sa nekoliko vozila.

Mile Jovičić komandant vatrogasno spasilačke brigade Beograd se u ime vatrogasno spasilačke jedinice Obrenovac zahvalio na poseti predsedniku opštine i direktoru EPS-a Miloradu Grčiću, kao i predstavnicima opštine.

"Danas smo imali konstruktivne razgovore na temu nabavke novog vatrogasno spasilačkog vozila za potrebe naše jedinice u Obrenovcu. To vozilo će mnogo da znači za intervencije, jer ćemo na taj način da smanjimo vreme stizanja na lice mesta i značajno povećamo operativnost jedinice. Ovo nije prvi put da EPS i opština pomažu, konkretno mislim na početak izgradnje vatrogasno spasilačke jedinice u Lazarevcu, na održavanje vatrogasno spasilačkih vozila i nabavku neophodne opreme i tehnike za rad",  istakao je Jovičić i dodao da se samim tim povećava i bezbednost građana.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE