Obrenovac, 22.02.2019

Donacije za Vatrogasno spasila─Źku jedinicu u Obrenovcu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 29.01.2018.
Rukovodstvo Gradske op┼ítine Obrenovac i ÔÇŁElektroprivrede SrbijeÔÇŁ odr┼żalo je danas sastanak sa predstavnicima vatrogasno spasila─Źke jedinice u Obrenovcu

Foto:Gradska opstina Obrenovac/Facebook


´╗┐

Na sastanku je bilo re─Źi o vidovima pomo─çi i unapre─Ĺenju rada te jedinice.

Gradjevinske radove na samom objektu ─çe uraditi opština, najavio je ─îu─Źkovi─ç, dok ─çe preduze─çe ”Elektroprivreda Srbije” donirati jedno novo vatrogasno vozilo.

"U pitanju je kamion sna┼żnog kapaciteta koji ─çe mo─çi da izdr┼żi sve izazove na koje nailaze ovi hrabri momci. Imamo preko 400 intervencija godišnje i o─Źigledno je da je jedno novo vozilo neophodno", kazao je ─îu─Źkovi─ç i podsetio da je prošle godine i saobra─çajna policija osna┼żena donacijom JKP ”Toplovod” sa nekoliko vozila.

Mile Jovi─Źi─ç komandant vatrogasno spasila─Źke brigade Beograd se u ime vatrogasno spasila─Źke jedinice Obrenovac zahvalio na poseti predsedniku opštine i direktoru EPS-a Miloradu Gr─Źi─çu, kao i predstavnicima opštine.

"Danas smo imali konstruktivne razgovore na temu nabavke novog vatrogasno spasila─Źkog vozila za potrebe naše jedinice u Obrenovcu. To vozilo ─çe mnogo da zna─Źi za intervencije, jer ─çemo na taj na─Źin da smanjimo vreme stizanja na lice mesta i zna─Źajno pove─çamo operativnost jedinice. Ovo nije prvi put da EPS i opština poma┼żu, konkretno mislim na po─Źetak izgradnje vatrogasno spasila─Źke jedinice u Lazarevcu, na odr┼żavanje vatrogasno spasila─Źkih vozila i nabavku neophodne opreme i tehnike za rad",  istakao je Jovi─Źi─ç i dodao da se samim tim pove─çava i bezbednost gra─Ĺana.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE