Obrenovac, 21.05.2019

Renovirani domovi mesnih zajednica u Mislođinu i Ratarima


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 19.09.2018.
Uređene poslovne jedinice će uskoro biti spremne za izdavanje

Foto:Printscreen
Javno preduzeće ”Poslovni prostor” Obrenovac je u prethodnom periodu završilo radove na sanaciji objekata po mesnim zajednicama. Reč je o domovima mesnih zajednica Mislođin i Ratari, čije će poslovne jedinice u bliskoj budućnosti biti spremne za davanje u zakup.

Direktor tog preduzeća Petar Petrović objasnio je da saveti mesnih zajednica dobro sarađuju sa preduzećem i opštinom u cilju olakšavanja života građanima.

"U Mislođinu je završena prva faza radova, to jest pokrivanje krova, površina je 350 metara kvadratnih, a investicija je bila viša od 800 hiljada dinara. Ispod su tri poslovne jedinice sa kvadraturom od 212 kvadrata. To je u planu za izdavanje i uskoro će ići na tender. Što se tiče druge faze, to uključuje spoljno uređenje fasade, a unutrašnji radovi će doći u dogovoru sa zakupcima", rekao je Petrović.

U Ratarima je, takođe, renoviran dom mesne zajednice koji je bio u lošem stanju, gde je urađena fasada i stolarija. Radi se investiciji vrednoj 236 hiljada dinara sa dva poslovna prostora od 132 kvadrata i to će, po rečima Petrovića, uskoro ići na izdavanje.

Predstavnici mesnih zajednica Mislođin i Ratari su izrazili zadovoljstvo povodom završetka radova na objektima, istakli atraktivnost lokacija te izrazili nadu u skoro izdavanje poslovnih jedinica.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE