Obrenovac, 16.07.2020

Sredinom februara otvaranje novog krila Doma zdravlja


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 23.01.2020.
Svi radovi su završeni, u toku unošenje opreme i nameštaja

Foto:lokalnenovine.rs
Sredinom sledećeg meseca je u planu otvaranje novoizgrađenog krila Doma zdravlja ”Obrenovac”. Radovi su završeni i usledilo je unošenje opreme i nameštaja. U novo krilo, ukupne površine 2000 kvadrata, biće smeštena hitna služba, služba za zdravstvenu zaštitu odraslih i služba za kućno lečenje.

"Ono što su građani Obrenovca čekali 50 godina, napokon, privodimo kraju. Građevinski radovi su završeni, internu primopredaju smo uradili, nameštaj i oprema se unose. Svi smo motivisani i željni da što pre počnemo da radimo u novom objektu", rekao je direktor ove ustanove, dr Obrad Isailović.

Isailović se zahvalio radnicima i zaposlenima koji su bespogovorno angažovani na otvaranju novog krila. Naglasio je i da će u novom prostoru zaposleni i pacijenti imati na raspolaganju veći komfor i bolju opremu.

On je dodao da u Domu zdravlja "Obrenovac" radi zadovoljavajući broj lekara, ali je istakao da se kadar stalno obnavlja, jer se primaju mladi lekari.

"Nema nezaposlenih lekara na birou u Obrenovcu, a takođe, mi smo 13 lekara poslali na usavršavanje i specijalizaciju", kazao je Isailović.

Načelnik hitne službe dr Rade Milošević podseća da je nova oprema nabavljena pre 6 meseci.

"Dobili smo moć da svu tehnologiju i sva raspoloživa znanja koja imamo stavimo u funkciju zdravstvenog sistema ove države i naših korisnika i da na neki način rasterećenije, u boljim i lepšim okolnostima, možemo da pružimo sve usluge koje se od nas očekuju", rekao je Milošević.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE