Obrenovac, 29.02.2020

Asfaltiranje u zaseoku Dorćula u Stublinama


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 26.08.2019.
Rekonstrukcija puta izvodi se na dužini od 2,2 kilometra

Foto:Printscreen
U Mesnoj zajednici Stubline, u zaseoku Dorćula, izvode se radovi na rekonstrukciji puta u dužini od 2,2 kilometra. Prema rečima predsednika Saveta mesne zajednice Petra Petrovića, put je bio u veoma lošem stanju i nije rekonstruisan 30 godina.

"Pre desetak dana smo bili na Kružnom putu u Stublinama gde smo završili asfaltiranje, danas smo na putu u Dorćuli koji će do sutra biti završen sve do igrališta. Građani su prezadovoljni, radimo i put prema Kopovima. Ostaje nam još nekoliko puteva koji su u planu, u Lazarevića kraju i u Simeonovićima na ekonomiji, tako da ćemo do kraja godine uraditi sve ono što je predviđeno godišnjim planom i programom", rekao je Petrović.

On je ovom prilikom najavio da će radovi na izgradnji vodovodne mreže u Grčića kraju početi u petak.

Obilasku radova je prisustvovao i predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković koji je u razgovoru sa meštanima izrazio nadu da će se novi put koristiti na bezbedan način, kao i da će svi vozači poštovati propise i ograničenje brzine.

Direktor Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca Milan Marošanin objasnio po čemu se Obrenovac razlikuje od ostalih opština i gradova.

"Ono što opštinu Obrenovac, javna komunalna preduzeća izdvaja od mnogih drugih gradova i prigradskih opština je to što mi uvek unapred imamo spremnu projektnu dokumentaciju. Nebitno da li se radi o komunalnoj ili putnoj infrastrukturi, uvek smo spremni da potražimo sredstva koja u tom trenutku ima bilo republika ili grad", kazao je Marošanin.

On navodi da će se i u narednom periodu izvoditi brojni infrastrukturni radovi, kako bi se odgovorilo na što veći broj zahteva i potreba Obrenovčana.

"U zadnjih mesec dana smo priveli dvanaesti kilometar na asfaltiranju sa sredstvima koja je grad odvojio. Želja nam je da gradu podarimo što više asfaltnih puteva što više komunalne infrastrukture, što više objekata, i ništa nas neće sprečiti da naš grad bude što lepši i bolji na korist naših sugrađana", istakao je Marošanin.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE