Obrenovac, 07.06.2020

KAŽU DA NAS SNEG NEĆE IZNENADITI


Izvor: Espreso.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 02.11.2019.
Spremno je 12.000 tona soli

Foto:Dragan Kadić
Grad Beograd je spreman za predstojeću zimsku sezonu, izjavio je gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić nakon sednice Štaba za vanredne situacije.

- Spremni smo za ovu zimsku sezonu i ne očekujemo da ćemo imati problema koje nećemo moći da rešimo - rekao je Radojičić nakon sednice u Starom dvoru, na kojoj je, kako je preneo novinarima, konstatovano da je situacija ove godine bolja nego prethodnih, s obzirom da je u mnogim gradskim službama nabavljena dodatna mehanizacija.

Gradonačelnik je istakao da soli ima u dovoljnim količinama i pojasnio da će se 12.000 tona soli koristiti za puteve, dok će 800 tona biti podeljeno beogradskim opštinama koje će potom so deliti građanima, kako bi mogli da je koriste ako to bude potrebno.

Radojičić je podsetio da se sednica Štaba za vanredne situacije održava svake godine na početku zimske sezone, oko prvog novembra, i dodao da su današnjoj sednici prisustvovali predstavnici svih nadležnih službi koji su podneli izveštaj o trenutnoj situaciji i pripremljenosti službi.

- Sva komunalna preduzeća i gradski subjekti koji učestvuju u rešavanju problema koji eventualno mogu da nastanu tokom zimske sezone dali su nam izveštaj da su potpuno spremni za predstojeću zimsku sezonu i da trenutno nema problema - dodao je gradonačelnik.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE