Obrenovac, 06.04.2020

INSPEKCIJA 'ČEŠLJALA' AUTOBUSE


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 13.01.2020.
Neispravna i prljava vozila, vozači bez uniforme

Foto:Depositphotos
Sekretarijat za javni prevoz u subotu kontrolisao je rada prevoznika na terenu i tom prilikom je pregledano 60 vozila.

Pregledom su, kako se navodi, obuhvaćeni sledeći prevoznici: Bamiron, B&B Linea, Knežević trans, Košava, Lekon, Saga trans i Unakop.

Utvrđeno je 29 nepravilnosti, od toga: 19 vozača bez uniforme, dva vozila ne ispunjavaju tehničko-eksploatacione karakteristike, jedno vozilo sa neispravnom displej tablom i sedam vozila koja nisu čista.

Po osnovu utvrđenih nepravilnosti kod svih kontrolisanih prevoznika, predviđena je ugovorna kazna u ukupnom iznosu od 580.000 dinara.

U saopštenju se podseća da je u poslednja dva dana obavljen pregled rada prevoznika na terenu i tom prilikom je iskontrolisano 101 vozilo. Pregledom su obuhvaćeni sledeći prevoznici: Bamiron, B&B Linea, Knežević trans, Košava, Lekon, Saga trans i Unakop.

Utvrđeno je 47 nepravilnosti, od toga: 31 vozača bez uniforme, šest vozila ne ispunjava tehničko-eksploatacione karakteristike, dva vozila sa neispravnom displej tablom i osam vozila koja nisu čista.

Po osnovu utvrđenih nepravilnosti kod svih kontrolisanih prevoznika, predviđena je ugovorna kazna u ukupnom iznosu od 940.000,00 dinara.

Kontrola vozila prevoznika će i u narednom periodu biti vršena od strane službenih lica Sekretarijata za javni prevoz Grada Beograda, ističe se u saopštenju.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE