Obrenovac, 03.07.2020

U GSP-u DO OKTOBRA JOŠ 110 VOZAČA


Izvor: Novosti,Lokalne novine | Obrenovac, 23.01.2020.
Ugovor o radu na 24 meseca

Foto:Shutterstock
Gradsko saobraćajno preduzeće "Beograd" bi do oktobra trebalo da uposli oko 110 novih vozača. Novi šoferi tek treba da prođu obuku, a GSP je raspisao tender za "dokvalifikaciju i osposobljavanje vozača C kategorije za sticanje vozačke dozvole D kategorije". Rok za podnošenje ponuda je 19. februar.

Ponuđač je u obavezi da, za potrebe JKP GSP Beograd, obuči vozače za vožnju autobusa, a moraće da prođu i obuku za bezbednu i eko vožnju, kao i za upotrebu digitalnog i analognog tahografa. Kandidati koji uspešno završe sve ove obuke i steknu vozačku dozvolu D kategorije, zaključiće ugovor o radu na određeno vreme na 24 meseca sa JKP GSP "Beograd".

- Budući šoferi treba da imaju srednje obrazovanje, da poseduju tahografsku karticu, vozačku kvalifikacionu karticu za C/CE kategoriju, da imaju prebivalište ili boravište na teritoriji Beograda. Kandidati moraju i da zadovolje kriterijume psihološke selekcije obavljene u JKP GSP "Beograd". Izabrani ponuđač je obavezan da prvu polovinu od ukupnog broja kandidata osposobi sukcesivno, najkasnije u roku od šest meseci. Druga polovina trebalo bi da prođe obuku u roku od deset meseci - navodi se u dokumentaciji.

Pošto po uspešno završenoj školi vozači dobiju sertifikat o stručnoj kompetentnosti koji izdaje Agencija za bezbednost saobraćaja, biće zaposleni u GSP.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE