Obrenovac, 31.03.2020

CILJ JE DA SVI BUDEMO BEZBEDNI


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 03.01.2020.
U 2019. najmanji broj poginulih u saobraćajnim nesrećama od kada se prati stanje bezbednosti na putevima

Foto:Z.Ilić/RAS Srbija
U saobraćajnim nezgodama u Srbiji prošle godine poginula je 531 osoba, što je za tri odsto manje u odnosu na 2018. godinu, dok je povređeno za oko 6,5 posto manje osoba, izjavio je načelnik Uprave saobraćajne policije Nebojša Arsov.

- Prošle godine smo imali najmanji broj poginulih u saobraćajnim nezgodama od kada se prati stanje bezbednosti saobraćaja na našim putevima - istakao je Arsov koji je obišao pripadnike te uprave na terenu i zahvalio im na radu tokom cele godine.

On je istakao da je cilj da se što više smanji broj povređenih i poginulih, saopštio je MUP.

- Apelujem na sve učesnike u saobraćaju da se savesno ponašaju, da poštuju saobraćajne propise, jer je to jedini i pravi način da niko ne bude povredjen i da se svi osećamo sigurno i bezbedno u saobraćaju - poručio je Arsov.

On je obišao pripadnike saobraćajne policije koji patroliraju u Beogradu kao i "presretače" i najavio je da će saobraćajna policija i ove godine uz preventivan rad imati i mnogobrojne akcije.

Načelnik Uprave granične policije Miljan Stanojević, koji je obišao pripadnike te uprave, istakao je da je 72 miliona putnika prešlo naše granične prelaze u prethodnoj godini.

- Zahvaljujem se svim pripadnicima granične policije koji predano rade tokom cele godine što pokazuju i odlični rezultati. U godini iza nas na srpskim granicama zaplenjeno je 2,6 tona narkotika - naglasio je Stanojević nakon obilaska Graničnog prelaza Batrovci.

On je podsetio i da granični policajci svakodnevno obezbeđuju državnu granicu i da su na usluzi građanima i putnicima na svim graničnim prelazima u našoj zemlji.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE