Obrenovac, 11.08.2020

STANJE NA TRŽIŠTU NEKRETNINA


Izvor: Blic,Lokalne novine | Obrenovac, 30.06.2019.
Mini naselja kao mali gradovi

Foto:Thinkstock
Kako biste se osećali kada biste živeli u savremenom stambenom kompleksu gde, osim što imate "krov nad glavom", možete otići i do spa centra, ne morate razmišljati da li imate slobodno parking mesto, deca u blizini imaju prelepa igrališta i ljubimci svoj prostor?

Upravo ovo je opis kondominijuma, iliti "grada u gradu", modernom konceptu stanovanja koji je popularan u svetu, ali i u našoj zemlji. Ne samo da stanari mogu uživati u potpunoj privatnosti svog doma, već mogu u ovom kompleksu i da se zabave, rekreiraju i opuste, ali isključivo u društvu ostalih stanara.

Naime, stanari kondominijuma imaju na raspolaganju parking mesta, spa centar, prodavnice, stalni video nadzor, kartični pristup, obezbeđenje i profesionalno održavanje...

Ipak, ono najlepše jeste zelenilo, odnosno parkovi sa sadržajima za sve starosne grupe i igrališta za decu, bazeni i sportski tereni, a mirni su i vlasnici pasa jer se u kondominijuma nalaze i ograđeni prostori rezervisani isključivo za njihove kućne ljubimce.

Zahvaljujući renomiranoj izraelskoj kompaniji Shikun & Binui Group i Srbija je dobila prve kondominijume koji su prave oaze mira, komfora i udobnog života koji se nalaze u Beogradu: Central Garden u starom jezgru Beograda, kao i Voždove kapije na Voždovcu, a uskoro će i Novi Beograd dobiti svoj prvi kondominijum – Wellport.

Mina Kalezić, direktorka marketinga i prodaje vodeće konsultantske kuće za nekretnina CBS International, kojoj je poverena ekskluzivna prodaja ovih stanova, rekla je ranije za portal "eKapija" da je, od kada je zvanično počela prodaja, reakcija tržišta na novi novobeogradski kompleks neverovatna.

"Kako je današnji ritam svakodnevice brži nego ikad, potreba za domom koji nudi apsolutnu privatnost privatnog parka, ušuškan sa svih strana od pulsa centralne poslovne zone, prirodan je korak razvoja ovog dela grada", rekla je Kalezić dodajući da Wellport predstavlja i odličnu investicionu kupovinu zbog blizine poslovnih kompleksa u kojima je veliki broj internacionalnih zaposlenih, a koji su idealni zakupci za ovakve nekretnine.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE