Obrenovac, 04.04.2020

ŠTA SMO NAJVIŠE GUGLALI OVE GODINE?


Izvor: Beta,Lokalne novine | Obrenovac, 12.12.2019.
Ovo je najpretraživaniji pojam na Guglu u Srbiji

Foto:Pixabay
Prema godišnjoj listi najtraženijih pojmova kompanije Gugl za 2019. godinu, građani Srbije su na Gugl pretraživaču najčešće pretraživali aktuelne serije, rijaliti programe, kao i sportske događaje.

Prema listi koju je objavio Gugl, najpretraživaniji pojam u Srbiji ove godine bila je "Zadruga", a slede "Pad berlinskog zida" i fudbalska utakmica "Srbija - Portugal".

Sledeći na listi najviše pretraživanih pojmova su "FIBA World Cup", serije "Igra prestola" i "Žigosani u reketu", zatim "Australian Open 2019".

Serije "Ubice moga oca 3" i "Senke nad Balkanom 2" su takođe visoko kotirane po broju pretraživanja, i nalaze se na osmom i devetom mestu najtraženijih pojmova.

Evrovizija se nalazi na više lista kompanije Gugl, kao deseti najpretraživaniji pojam, na četvrtom je mestu najpretraživanijih događaja, a na prvom je mestu među najpretraživanijim festivalima i sajmovima, ispred Beer Festa, Exita, Festa kao i Sajma automobila u Beogradu 2019. godine.

Među deset najpretraživanijih događaja čak šest je sportskih - utakmica Srbija - Portugal je na prvom mestu, slede FIBA World Cup i Australian Open, na petom i sedmom mestu Vimbldon i Rolan Garos, dok je na desetom mestu utakmica Crvena zvezda - Jang bojs.

Na listi najpretraživanijih događaja nalaze se, osim Evrovizije, i Beer Fest na šestom mestu, Exit, koji je na osmom mestu i Uskrs 2019, koji je na devetom mestu najpretraživanijih događaja.

Najpretraživanije serije na Guglu u Srbiji su Igra prestola, Žigosani u reketu, Ubice moga oca 3, Senke nad Balkanom 2 i Černobilj. Na listi najpretraživanijih serija nalaze se i "Pogrešan čovek", "Besa", "Crveni mesec", "Pet i "Kralj Petar Prvi".

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE