Obrenovac, 21.01.2020

Druga sednica Skupštine (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 26.05.2019.
Glavna tema za obrenovačke odbornike ovog puta odnosila se na rebalans budžeta za 2019. godinu

Foto:Printscreen
U petak je održana druga sednica Skupštine Gradske opštine Obrenovac na kojoj je bilo reči o rebalansu budžeta za 2019. godinu.

"Druga sednica Skupštine Gradske opštine Obrenovac, a već smo imali rebalans budžeta. Svaki rebalans na koji smo navikli u 2018. godini se praktično reflektuje i na 2019. godinu - uvećanje budžeta ostvareno od prihoda na zarade. Dakle, tu je sve veći broj sugrađana koji se, na naše veliko zadovoljstvo i zahvaljujući svim uslovima koji su od Vlade, do Grada i Gradske opštine Obrenovac omogućeni, se zapošljavaju", rekao je Mirko Vranešević, predsednik Skupštine GO Obrenovac.

On je kao najznačajniji podatak sa druge sednice izneo to da je budžet Gradske opštine Obrenovac dostigao iznos od 1,9 milijardi dinara. Vranešević je poručio da će sva sredstva biti usmerena ka poboljšanju uslova života svih Obrenovčana, kako u gradskoj zoni, tako i u seoskim mesnim zajednicama.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković podneo je izveštaj o tome šta je u prethodnih 70 dana urađeno na teritoriji naše opštine. On je govorio o brojnim aktivnostima nadležnih preduzeća, a kao najvažnije stavke izdvojio je spajanje mosta preko Save i Kolubare, i početak izgradnje nove škole i fiskulturne sale u Zvečkoj.

Odbornici opozicije ni ovog puta nisu prisustvovali sednici Skupštine Gradske opštine Obrenovac.

"Jedan broj odbornika i dalje ne učestvuje u radu Skupštine. Građani Obrenovca to treba da znaju, treba da znaju za koga glasaju na izborima jer ti odbornici zapravo njih treba da predstavljaju ovde, da se bave problematikom, da daju konstruktivne predloge, kako bismo zajedno mogli da učestvujemo u opštem poboljšanju kvaliteta života svih građana Obrenovca", kazao je Mirko Vranešević.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE