Obrenovac, 24.06.2019

Delegacija Grada Beograda posetila JP SKC 'Obrenovac'


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 08.11.2018.
Krajnje pozitivan ishod posete odraziće se na brojne manifestacije i rad preduzeća

Foto:Printscreen
Član gradskog veća prof. dr Fadilj Eminović i predstavnik Sekretarijata za kulturu Andrija Bojanić posetili su juče JP Sportsko-kulturni centar ”Obrenovac”.

Eminović je objasnio da su vođeni razgovori o decentralizaciji kulture, kao i produkciji kulturnih programa u Obrenovcu.

"Na sastanku je dogovoreno da nastavak saradnje bude baziran na komunikaciji i razmeni programa između JP SKC ”Obrenovac” i kulturnih ustanova Grada Beograda. Akcenat je stavljen na pozorišne kuće, muzeje i festivale čiji je pokrovitelj Grad Beograd. Javno preduzeće SKC ”Obrenovac” ispunjava uslove za održavanje najkompleksnijih kulturnih manifestacija, kako operskih i baletskih, tako i pozorišnih predstava. Osim izvođenja, ovo preduzeće ima kapacitet i za produkciju pozorišnih komada, što su tokom ove godine i dokazali", izjavio je Eminović.

Direktor JP SKC "Obrenovac" Ivan Jegorović izrazio je zadovoljstvo zbog sastanka čiji je ishod krajnje pozitivan. On je istakao da su obavljeni razgovori veoma značajni za preduzeće, koje sada ima širok spektar mogućnosti za uspešan nastavak produkcije, kao i prikazivanje novih programa.

Eminović i Bojanić su upoznati i sa celokupnim kulturnim programom GO Obrenovac, a dogovorena je i saradnja na polju promovisanja svih manifestacija koje se održavaju u Obrenovcu.

Sastanku je prisustvovao i član Veća opštine Obrenovac Zoran Ćorlomanović.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE