Obrenovac, 23.01.2020

Uređenje dvorišta Tehničke škole


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 08.10.2019.
U Tehničkoj školi u Obrenovcu izvode se radovi na uređenju sportskog terena i dvorišta škole

Foto:Printscreen
Na inicijativu Učeničkog parlameta ove škole, iz budžeta Gradske opštine Obrenovac opredeljeno je 5 miliona dinara za ovu namenu. Kompletan prostor od gotovo 2,5 hiljade kvadrata biće asfaltiran, a novi izgled dobiće košarkaški, rukometni i odbojkaški teren.

Bratislav Mićalović, nastavnik fizičke kulture, podseća da je Tehnička škola jedina škola u Obrenovcu koja nema fiskulturnu salu.

"Teren nam je i pre poplave bio u lošem stanju, a posle poplave 2014. godine stanje je bilo još gore. Naši učenici su se preko đačkog parlamenta organizovali i konkurisali na konkursu Komšijske inicijative, dobili smo neke donacije da obeležimo terene i da kupimo table, onda smo se obratili opštini", rekao je Mićalović i dodao da će učenici koji su na međunarodnim takmičenjima u varenju napravili izuzetne rezultate pomoći da se postojeća infrastruktura iskoristi.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković tokom obilaska radova istakao je da đački parlamenti u svim osnovnim i srednjim školama predstavljaju izuzetno važne institucije.

"Mi želimo ovim gestom da im pokažemo koliko su njihove odluke važne i koliko ću ja lično, kao predsednik opštine biti posvećen njihovim inicijativama. Oni su zaslužili ovu vrstu investicije. Ovde će moći da se pripremaju za svoje buduće pobede. Dobili smo obećanje da će se potruditi da, nakon pobede na gradskom takmičenju, pobede u fudbalu i na republičkom takmičenju", kazao je Čučković i dodao da ga raduje što je veliki broj učenika posvećen sportu.

Predsednik opštine iskoristio je priliku i najavio da će do kraja godine kompletna stolarija u školi biti zamenjena.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE