Obrenovac, 24.06.2019

Koristite parking kod Doma vojske (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 08.11.2018.
Sa 92 parking mesta, nedavno uređeno parkiralište nudi rešenje za učestale gužve u ulici Vuka Karadžića

Foto:lokalnenovine.rs
Javno komunalno preduzeće Parking servis ”Obrenovac”, u saradnji sa Gradskom opštinom Obrenovac, ove godine pristupilo je uređenju parkirališta kod Doma vojske koje je započeto još 2004. godine.

U prethodnom periodu su naplatne rampe, pored Karađorđeve ulice, postavljene i na spajanju sa ulicom Vuka Karadžića, čime je prilaz parkiralištu postao znatno operativniji, istakao je predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković.

"Želeo bih da apelujem na naše sugrađane i one koji koriste parking kod Zelene pijace da iskoriste mogućnost novog operativnog prilaska parkingu kod Doma vojske. On je na samo nekoliko desetina metara od postojećeg parkinga. Svedoci smo da su velike gužve u Ulici Vuka Karadžića, a biće i još veće u narednih devet meseci zbog izgradnje nadzemnog dela objekta novog krila Doma zdravlja. Svi radovi na izgradnji temelja su do sada imali povremeno zaustavljanje saobraćaja, sada ćemo to imati dosta češće", rekao je Čučković.

Direktor JKP Parking servis ”Obrenovac”, Igor Vujičić objasnio je da se na ovom parkiralištu plaćanje vrši po započetom satu prilikom napuštanja parkirališta.

"Naše posebno parkiralište iz Doma vojske je vid pomoćnog parkirališta našem parkingu kod Zelene pijace. Svedoci smo da taj parking ne može da zadovolji sve potrebe naših sugrađana iz tog razloga se i pristupilo trajnom uređenju ovog parkirališta. Kapacitet je 92 parking mesta, od toga je, prema zahtevima naših mesečnih korisnika, odvojeno 50 odsto mesta za njih, a što se tiče same cene ona je po započetom satu i iznosi 50 dinara", kazao je Vujičić.

Iz JKP Parking servis navode da će se u ponedeljak, 12. novembra, zbog obeležavanja državnog praznika Dana primirja vršiti naplata parkiranja samo na posebnim parkiralištima (Zelena pijaca i Dom vojske) dok se na ostalim parking mestima neće vršiti naplata.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE