Obrenovac, 26.05.2020

EPS MOLI GRA─ÉANE ZA POMO─ć PRI O─îITAVANJU BROJILA


Izvor: Kurir.rs/Beta,Lokalne novine | Obrenovac, 31.03.2020.
O─Źitajte stanje zaklju─Źno sa 1. aprilom, a onda uradite ovo

Foto:Shutterstock


Elektroprivreda Srbije (EPS) objavila je da ─çe u toku vanrednog stanja, zbog epidemije korona virusa, ulo┼żiti maksimalne napore da u okviru redovnih aktivnosti o─Źita brojila svih kupaca, po┼ítuju─çi sve mere za┼ítite, ali apeluje na potro┼ía─Źe da, zaklju─Źno sa 1. aprilom, o─Źitaju stanje na svom mernom ure─Ĺaju.

O─Źitano stanje na brojilu i datum o─Źitavanja bi trebalo da potom istaknu na vidnom mestu na ulazu u svoje objekte, kako bi se smanjila mogu─çnost kontakta i dodatno za┼ítitilo zdravlje gradana.

Kupci narednih dana mogu da jave stanje s brojila i pozivom na broj telefona od┼ítampan na ra─Źunu ili putem maila slanjem podataka (ime i prezime, adresa, ED broj i stanje na brojilu, datum o─Źitavanja) na mail adrese prema lokaciji brojila.

Adrese za distributivna podru─Źja su: podru─Źje Beograda je info.centar@epsdistribucija.rs, za podru─Źje Vojvodine prijavastanja.ev@eps.rs, za podru─Źje Kraljeva prijavastanja.kv@eps.rs, za podru─Źje Kragujevca prijava.stanja.kg@eps.rs i za podru─Źje Ni┼ía stanja.jugoistok@eps.rs.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE