Obrenovac, 29.03.2020

Obrenovčani na Sajmu etno hrane i pića


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 26.11.2019.
Na štandu Grada Beograda svoje proizvode predstavili su i obrenovački poljoprivrednici

Foto:Printscreen
Na Etno sajmu hrane i pića i ove godine predstavio se veliki broj izlagača. Najveća i najstarija smotra okupila je proizvođače tradicionalnih prehrambenih proizvoda, najčešće rađenih rukom, na tradicionalan način. Na štandu Grada Beograda svoje proizvode predstavili su i poljoprivrednici iz Obrenovca.

"Ove godine uz naše izlagače imali smo i učenike iz Poljoprivredno hemijske škole, koji su prezentovali svoje proizvode. Jako je važno što naši izlagači na ovako velikim sajmovima mogu da potpišu ugovore sa velikim kupcima i to je značajno za njih. Mi kao opština trudimo se da pomažemo mlade poljoprivrednike, uvek smo tu kako bi im obezbedili svu moguću pomoć u vezi subvencija. Podsećamo ih da je trenutno aktuelan konkurs za mlade, do 31. decembra, a već početkom godine očekujemo i nove javne pozive", rekla je Jelena Muškinja iz Kancelarije za poljoprivredu Gradske opštine Obrenovac.

Ove godine na Sajmu dodeljena su i specijalna priznanja za postignute rezultate iz oblasti usluga, proizvodnje i inovacija, kao i prizanja za poljoprivrednike u oblasti organske proizvodnje.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE