Obrenovac, 21.09.2019

Fijakerijada u Obrenovcu


Izvor: Lokalne Novine | Obrenovac, 02.09.2017
Na Vašarištu, 10. septembra, Sportski konjički klub Obrenovac organizovaće fijakerijadu, za koju se tvrdi da je jedna od najboljih.
Uvertira je bila u Grabovcu, a kroz nekoliko dana Obrenovčane očekuje pravi spektakl. Na Vašarištu, 10. septembra, Sportski konjički klub "Obrenovac" organizovaće fijakerijadu, za koju se tvrdi da je jedna od najboljih. U naš grad će stići preko 50 klubova iz cele Srbije, što dodatno govori o kvalitetu ove smotre konja. Generalni pokrovitelj manifestacije je Gradska opština Obrenovac, koja ponosno ističe sve uspehe Sportskog konjičkog kluba.

"Naš grad ima Sportski konjički klub, koji se takmiči po celoj Srbiji i ima veoma zapažene rezultate. Ova fijakerijada posle svih uspeha dođe kao šlag na tortu. Gradska opština Obrenovac i Komisija za poljoprivredu će i ove godine pomoći Sportskom konjičkom klubu pri organizaciji. Po interesovanju koje vlada u klubovima i onih koji to vole da gledaju, možemo očekivati najveća imena konjičkog sporta. Iz tog razloga pozivam sve naše sugrađane da dođu 10. septembra na Vašarište i prisustvuju ovom velelepnom događaju," rekao je Aleksandar Bogićević, predsednik Komisije za poljoprivredu, naglasivši da je veoma zadovoljan i ponosan zbog nedavno održane fijakerijade u Grabovcu.

Sportski konjički klub će sa svojim zapregama prirediti i defile kroz Obrenovac, a takmičarski deo ove manifestacije će zvanično početi u 13 časova. Posetioci će, pored izvanrednog dela sa fijakerima, moći da uživaju i u prigodnom kulturno-umetničkom programu, kom organizatori iz godine u godinu posvećuju posebnu pažnju.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE