Obrenovac, 12.08.2020

Obrenovac dobio fakultet


Izvor: Lokalne Novine | Obrenovac, 30.09.2017
U prostorijama bioskopa “Palež” otvoren je Fakultet za poslovne studije i pravo i Fakultet za strateški i operativni menadžment Univerziteta “UNION - Nikola Tesla”
Prostor nekadašnjeg bioskopa Palež ponovo je zablistao novim sjajem, ali i dobio novu namenu zahvaljujući rukovodstvu Sportsko kulturnog centra Obrenovac. U prostorijama bioskopa “Palež” otvoren je Fakultet za poslovne studije i pravo i Fakultet za strateški i operativni menadžment Univerziteta “UNION - Nikola Tesla”.

Početkom juna ove godine potpisan je ugovor o saradnji između JP Sportsko kulturnog centra “Obrenovac” i Fakulteta za poslovne studije i pravo iz Beograda. Ugovor o saradnji su potpisali  Ivan Jegorović, direktor JP SKC „Obrenovac“ i  emeritus prof. dr Života Radosavljević, ispred Fakulteta za poslovne studije i pravo. Potisani Ugovor se odnosi na podizanju kvaliteta i raznovrsnosti nastavnih aktivnosti a sve sa ciljem proširivanja kvaliteta nastave i približavanju Fakulteta svojim studentima, i to pre svega u edukativnim aktivnostima Fakulteta.

Ovaj konsultativni centar je akreditovan po principu učenja na daljinu, a nastava će biti organizovana za studijske programe : pravo, ekonomija, menadžment, bezbednost, inženjerstvo i informacione tehnologije.

Fakultet počinje sa radom 01.oktobra, predavanja se organizuju u Beogradu, a budući studenti direktno slušaju predavanja u Obrenovcu. Sve predispitne obaveze koje se dešavaju obavljaju se u Obrenovcu, onako kako je to predviđeno i elaboratom o akreditaciji studijskih programa.

Na Univerzitetu “UNION - Nikola Tesla” mogu se upisati osnovne akademske kao i master i doktorske studije.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE