Obrenovac, 15.11.2018

MUP Srbije od skoro i na Fejsbuku


Izvor: blic.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 08.02.2018.
U cilju boljeg informisanja gra─Ĺana o na┼íim najzna─Źajnijim aktivnostima otvorili smo zvani─Źnu stranicu Ministarstva unutra┼ínjih poslova Republike Srbije na dru┼ítvenoj mre┼żi Fejsbuk ÔÇô www.facebook.com/srbijamup, saop┼íteno je iz ove institucije

Foto:Printscreen


´╗┐

Kako navode u MUP, mimo redovnih aktivnosti Ministarstva unutrašnjih poslova gra─Ĺani koji imaju nalog na Fejsbuku mre┼żi, a koji budu pratili njihovu zvani─Źnu stranicu, mo─çi ─çe da se upoznaju sa profesionalnim i li─Źnim dostignu─çima pojedinih policijskih slu┼żbenika, ali i drugih zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Sazna─çe za njihove hrabre podvige, humane gestove, zanimljive hobije i druge stvari kojima se izdvajaju u odnosu na svoje kolege.

- Tako─Ĺe, ima─çemo dosta pri─Źa i slika sa terena kojima ┼żelimo da upoznamo gra─Ĺane kako izgleda svakodnevni rad policijskih slu┼żbenika, a kroz zanimljive video spotove bi─çe prikazane organizacione jedinice u MUP-u, rezultati našeg rada, kao i planovi koji se ti─Źu unapre─Ĺenja rada Ministarstva. Na ovoj stranici postavlja─çemo i servisne informacije koje su va┼żne za gra─Ĺane Srbije - navode u MUP.

Ministarstvo unutrašnjih poslova, osim „Facebook“ stranice, ve─ç ima zvani─Źni nalog na društvenoj mre┼żi „Instagram“, kao „Youtube“ kanal, a svemu mo┼żete pristupiti i sa zvani─Źnog sajta Ministarstva unutrašnjih poslova www.mup.gov.rs.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE