Obrenovac, 20.03.2019

Četvrta fijakerijada u Obrenovcu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 11.09.2018.
U nedelju, 16. septembra, na Vašarištu će biti organizovana još jedna smotra fijakera i paradnih zaprega

Foto:lokalnenovine.rs
Četvrta fijakerijada u Obrenovcu održaće se u nedelju, 16. septembra, na Vašarištu, u organizaciji Sportskog konjičkog kluba „Obrenovac“, a uz pomoć i podršku Gradske opštine Obrenovac.

Manifestacija kojom se može pohvaliti malo gradova u Srbiji i ovog puta okupiće najveća imena konjičkog sporta. O samom kvalitetu smotre fijakera i paradnih zaprega najviše govori broj učesnika, ali i posetilaca kod se kojih iz godine u godinu javlja sve veće interesovanje.

Fijakerijada će, kao i do sada, početi defileom kroz grad. Učesnici će u 11 i 30 krenuti sa Vašarišta ulicom Kralja Petra pored crkve, zatim će skrenuti u ulicu Vuka Karadžića pored opštine, nakon toga ulicom Kneza Mihajla i glavnom ulicom, tj. ulicom Miloša Obrenovića, vratiti se na početnu lokaciju.

Takmičarski deo, čiji je početak predviđen za 13 časova, biće otvoren prigodnim kulturno-umetničkim programom. Iz Sportskog konjičkog kluba „Obrenovac“ pozivaju sugrađane da u što većem broju prisustvuju manifestaciji o kojoj priča i kojoj se raduje cela Srbija.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE