Obrenovac, 20.03.2019

Nova stolarija za prostorije FK ,,Ljubinić”


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 13.04.2018.
Gradska opština Obrenovac i Fudbalski savez Obrenovca donirali su nova vrata i prozore za svlačionice koji će biti postavljeni u narednih nekoliko dana.

Foto: lokalnenovine.rs
Svlačionice fudbalskog kluba “Ljubinić” neadekvatno su opremljene i gotovo neupotrebljive i kao takve ne ispunjavaju infrastrukturne propise Fudbalskog saveza Obrenovca, zbog čega će u narednim danima biti izvršeni radovi na uređenju ovog prostora, kako bi se ispunili svi uslovi neophodni za dalje funkcionisanje kluba.

Gradska opština Obrenovac i Fudbalski savez Obrenovca donirali su nova vrata i prozore za svlačionice koji će biti postavljeni u narednih nekoliko dana.

"Pored svih programa, kada je u pitanju sport na teritoriji Gradske opštine Obrenovac koje omogućuje GO Obrenovac i Komisija za sport po kojem svako dete može potpuno besplatno da se bavi sportom izmedju 10 i 18 godina i konkursni deo koji je vezan za finansiranje sporta i za suđenje, kotizacije, opremu i sve ono što je neophodno, smatrali smo da je apsolutno neophodno da se u svim klubovima stvore osnovni uslovi za rad i funkcionisanje." - rekao je Miloš Stanković, predsednik Komisije za sport.

Stanković je naglasio da su u Ljubiniću uslovi za funkcionisanje kluba jako loši, da je stolarija u svlačionicama dotrajala i da je bilo neophodno zameniti je. Gradska opština Obrenovac će pomoći u vidu reparacije ovog objekta, odnosno promene stolarije, kako bi Fudbalski klub "Ljubinić" nastavio da funkcioniše.

Predsednik Fudbalskog kluba "Ljubinić", Mileta Stefanović, naglasio je da se klub trenutno nalazi u krizi i da im ova donacija mnogo znači jer će se tako stvoriti elementarni uslovi za funkcionisanje kluba, a samim tim i formiranje mladjih i seniorskih kategorija.

"Želimo da FK ,,Ljubinić” nastavi uspešno da postoji i to je naš zajednički zadatak. Svim klubovima želim mnogo sreće i uspeha u nastavku sezone, pozivamo ponovo na fer i korektnu igru, kako bi pružili pravi primer mlađim generacijama" – istakao je Stanković.

Radovi na uređenju prostorija završavaju se krajem nedelje, kada će FK ,,Ljubinić” ugostiti ekipu ,,Posavine” sa Uba.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE