Obrenovac, 06.06.2020

FK Jedinstvo dobija sistem za navodnjavanje


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 02.07.2019.
Gradska opština Obrenovac opredelila je sredstva za navodnjavanje terena Fudbalskog kluba Jedinstvo iz Drena

Foto:lokalnenovine.rs
Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković obišao je danas sa svojim saradnicima Fudbalski klub ”Jedinstvo” iz Drena. Naime, za potrebe navodnjavanja i održavanja terena kluba pre tri nedelje je iskopana bušotina, a sredstva za ove aktivnosti izdvojila je Gradska opština Obrenovac.

Miloš Mladenović, predsednik kluba i odbornik u Skupštini Gradske opštine Obrenovac, istakao je da je izvođenje radova bilo zahtevno, jer je voda pronađena tek na 46. metru.

"Ovo za nas znači ispunjenje višedecenijskog sna. Do sada je teren uvek u ovo vreme bio bez trave, sada se već zeleni. Sledeće nedelje, 10. jula počinjemo sa pripremama za narednu sezonu, i mislim da će se deca prijatno iznenaditi", rekao je Mladenović.

On je dodao da u školi fudbala trenira preko pedesetoro dece, ne samo iz Drena, već i iz skoro svih okolnih mesta sa Ušća, iz Grabovca, Vukićevice, Orašca, Ljubinića i zaključio da će sada imati odlične uslove za treniranje.

Dragan Jovanović, predsednik Saveta mesne zajednice Dren, podsetio je da klub ima veoma dugu tradiciju jer po određenim podacima postoji od 1928. godine te je ukazao da je njegovo održanje veoma značajno za selo.

Član Veća Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanković navodi da će opština nastaviti sa ulaganjima u sportsku infrastrukturu.

"Pored svih programa kojima uspešno podržavamo bavljenje sportom za decu i odrasle, trudimo se da obezbedimo sve uslove za besplatan sport. Nakon bušotine za klub ”Jedinstvo” u planu je i zamena stolarije u prostorijama kluba kao i uređenje postojećih tribina kako bi klub bio spreman za početak sezone u septembru", kazao je Stanković.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE