Obrenovac, 05.08.2020

Škola u Velikom Polju dobija grejanje na pelet


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 10.08.2017
┼ákola se do sada grejala uz pomo─ç pe─çi, a zahvaljuju─çi uvo─Ĺenju grejanja na pelet stvaraju se uslovi ze bezbedan i bolji rad svih u─Źenika


´╗┐

 

U isturenom odeljenju OŠ ,,┼Żivojin Peri─ç" u Velikom Polju trenutno se izvode radovi na postavljanju kotla sa daljinskim upravljanjem kako bi u─Źenici u toplim prostorijama do─Źekali po─Źetak nove školske godine. Škola se do sada grejala uz pomo─ç pe─çi, a zahvaljuju─çi uvo─Ĺenju grejanja na pelet stvaraju se uslovi ze bezbedan i bolji rad svih u─Źenika.

Predsednik saveta Mesne zajednice Veliko Polje Lazar Peji─ç ovom prilikom se zahvalio opštini Obrenovac na donaciji. On je rekao da ─çe škola spremno do─Źekati narednu zimu.

Direktor JKP ,,Toplovod" Boris Ivkovi─ç rekao je da se ovom akcijom nastavlja aktivnost uvo─Ĺenja centralnog grejanja i da je ovo osma škola koju su pomogli na teritoriji opštine Obrenovac.

- Ve─ç pet godina poma┼żemo školama i isturenim odeljenjima. Ovo je zna─Źajno prvenstveno zbog naših najmla─Ĺih, ima─çe bolje uslove za rad a i osloba─Ĺaju se mirisa uglja i samim tim pove─çavamo njihovu bezbednost - kazao je Ivkovi─ç.


Direktorka OŠ ,,┼Żivojin Peri─ç" Biljana Obradovi─ç se ovom prilikom osvrnula i na probleme koji su do sada imali u školi zbog na─Źina grejanja. Ona je istakla zna─Źaj ovih radova kako zbog mališana tako i zbog njihovih roditelja i dodala da ─çe škola poptuno biti spremna za po─Źetak nove školske godine.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE