Obrenovac, 17.01.2019

Rekonstrukcija puta za Romsko naselje u Grabovcu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 12.03.2018.
Iz Saveta Mesne zajednice Grabovac najavljuju da će se nakon ovih radova rekonstruisati i ćuprija u Romskom naselju jer je u planu da se proširi linija školskog autobusa koja će ubuduće prolaziti kroz Romsko naselje i Donji kraj

Foto:lokalnenovine.rs
Započeti su radovi na totalnoj rekonstrukciji puta za Romsko naselje u Grabovcu u dužini od 650 metara, a predsednik Saveta mesne zajednice Raša Prelić je istakao značaj ovog puta ne samo za Romsko naselje već za čitav Donji kraj u Grabovcu.


Iz Saveta Mesne zajednice Grabovac najavljuju da će se nakon ovih radova rekonstruisati i ćuprija u Romskom naselju jer je u planu da se proširi linija školskog autobusa koja će ubuduće prolaziti kroz Romsko naselje i Donji kraj.


Pomoćnik predsednika Gradske opštine Obrenovac Radovan Manojlović je rekao da se nakon ove deonice, mašine i radnici sele u Barič gde će biti rekonstruisane Ulice Ace Spasića i Grobljanska. Manojlović je takođe naveo da se ovih dana zahvaljujući povoljnim vremenskim uslovima završavaju radovi na okretnici u Grabovcu, kao i na putu od Grabovca preko Vrova(Skele) do Šabačkog puta, a ostaje da se rekonstruiše deonica od Valjevskog puta do Ljubinića.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE