Obrenovac, 17.02.2019

Đacima generacije dodeljene nagrade


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 02.07.2018.
Na svečanom prijemu najboljim učenicima obratio se i predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković

Foto:Printscreen
U svečanoj sali Gradske opštine Obrenovac danas je priređen prijem za obrenovačke đake generacije. Trinaestoro đaka dobilo je novčanu nagradu od Gradske opštine Obrenovac, koju im je uručio predsednik opštine Miroslav Čučković.

Čučković im je poželeo puno sreće i uspeha u daljem školovanju i istakao kako je nagrada simbolična i predstavlja skroman podstrek za budućnost. On je poručio da su takvi učenici nešto najbolje što Obrenovac ima i da opština čini sve kako bi mladi ljudi ostali i gradili svoju budućnost u njemu.

Zamenik predsednika Gradske opštine Miodrag Mitrović je naglasio da obaveza opštine ne prestaje sa nagradama.

"Obaveza opštine je mnogo veća, mi smo dužni, i na tome predano radimo, da stvorimo što više uslova da mladi koji sada nastavljaju svoje školovanje da ga uspešno završe, da se zaposle i da ostanu u Obrenovcu. Ne radimo samo na tome da se poprave uslovi života na selu, već i da se dovedu nove fabrike. Svedoci smo da kompanija ”Mei ta” ubrzano gradi i završava i drugu fabriku, i da ”Insa” uskoro treba da počne da radi u Bariču, da ”Bankom” radi, kao i da se mnoge firme uključuju u dalje investicije na elektrani, a sve to otvara nova radna mesta", kazao je Mitrović.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE