Obrenovac, 21.05.2019

Predstavnici op┼ítine obi┼íli mali┼íane koji borave na Go─Źu


Izvor: obrenovac.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 01.08.2018.
Ukupno 1015 u─Źenika obrenova─Źkih osnovnih ┼íkola od prvog do ─Źetvrtog razreda i ovog leta, u okviru programa ÔÇŁEko kampoviÔÇŁ, boravilo je na Tari, Go─Źu, Rudniku i Bukulji u odmarali┼ítima ÔÇŁCentra de─Źijih letovali┼íta i odmarali┼íta BeogradÔÇŁ

Foto:obrenovac.rs


´╗┐

Predstavnici Gradske opštine Obrenovac posetili su ju─Źe poslednju turu u─Źenika koji su smešteni u Stanišincima na Go─Źu.

Dragan Bla┼żi─ç, pomo─çnik predsednika Gradske opštine Obrenovac je istakao da ”Centar de─Źijih letovališta” ima lekarski nadzor u svim svojim objektima 24 sata. On je lekarima po┼żeleo da imaju što manje posla i zahvalio se u─Źiteljicama koje danono─çno vode brigu o deci.

"U─Źiteljice decu no─çu obilaze dok spavaju, danju ih vode u šetnje, odli─Źna saradnja koju imaju sa rekreatorima i sa lekarskom slu┼żbom daje ovako dobre rezultate. U prilici smo da vidimo prelepe slike dece u, mo┼żda, najlepšem odmaralištu. Polako se pripremamo za zimu i zimski raspust i ovo je program od koga nikad ne─çemo odustati, to je program koji daje odli─Źne rezultate koji nam daju za pravo da mislimo da ova stvar mora biti i dalje aktuelna su de─Źiji osmesi i zadovoljstvo roditelja kada se deca vrate sa eko kampova." – zaklju─Źio je Bla┼żi─ç.

Na Go─Źu trenutno boravi 72 u─Źenika iz Osnovne škole u Grabovcu, rekla je u─Źiteljica Vera Nikoli─ç.

"Ovde boravimo od 26. jula do 1. avgusta i deca u─Źestvuju u svim aktivnostima koja nudi odmaralište, imaju vrlo sadr┼żajan dan i aktivnosti od ranog jutra. Nakon bu─Ĺenja kre─çe jutarnja gimnastika koju obo┼żavaju, nakon toga doru─Źak, nakon toga idemo u šetnje koje su pravo planinarenje i prilika da se upozna priroda i okolina. To sve daje obrazovni karakter ovom boravku u prirodi, posle toga je ru─Źak i igra i sve je prilaog─Ĺeno deci i njihovim potrebama. Nakon ru─Źka su sportske aktivnosti, poslepodne i uve─Źe su diskoteka i maskenbal." – kazala je Vera Nikoli─ç i zahvalila se svima koji u─Źestvuju u ovom programu jer on omogu─çava svoj deci, bez obzira na socijalne razlike, da iskoriste ono što se zove kvalitntan i organizovan i edukativan provod.

Program ”Eko kampovi” se realizuje ve─ç sedam godina i uklju─Źuje odlazak svih u─Źenika ni┼żih razreda obrenova─Źkih osnovnih škola na zimovanje i letovanje koje u potpunosti finansira Gradska opština Obrenovac.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE