Obrenovac, 22.01.2020

Asfaltiran put za 'Grebaču'


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 15.04.2019.
Deonica koja je decenijama bila razorena, sada ima potpuno nov izgled

Foto:lokalnenovine.rs
U okviru prolećnih radova na uređenju saobraćajnica, asfaltiran je i put koji se prostire od Valjevskog puta do deponije ”Grebača”, dužine 2,5 kilometara. Prema rečima direktora JKP ”Obrenovac”, Slavka Berića reč je o jednom od najprioritetnijih zadataka za to preduzeće.

"Ovim putem do same deponije naša specijalna vozila svakodnevno naprave preko 50 tura. Dnevno po nekoliko puta jedan kamion, koji je težine od 15 do 20 tona pod teretom preko 10 tona, prođe ovim putem. S obzirom na to, ovaj put je decenijama bio razoren", kazao je Berić.

On je posebnu zahvalnost izrazio Gradskoj opštini Obrenovac, istakavši da je uložen veliki napor kako bi pomenuti projekat bio realizovan.

"Zahvalio bih se opštini i rukovodstvu koji su uložili veliki napor da se put sanira i da naši smećari i radne mašine mogu da prođu. Put je sada i mnogo bezbedniji jer se često dešavalo da kada su u toku padavine, rupe budu prekrivene vodom ili snegom", rekao je Berić i dodao da veoma bitnu stvar predstavljaju i urađene škarpe pored puta i cevni propusti koji do sada nisu postojali na ovoj deonici puta.

"Bitno je i što smo još dva komunikaciona prilaza otvorili, a to je pojas koji spaja deponiju sa mesnom zajednicom Veliko Polje i drugi krak koji spaja deponiju sa mesnom zajednicom Belo Polje tako da ljudi sa obe strane mogu da dolaze do jedne i jedine gradske deponije i odlagati otpad", naglasio je Berić.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE