Obrenovac, 12.11.2019

Poziv za predavače programa 'Obrenovac-grad znanja'


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 09.05.2019.
Mogu se prijaviti svi Obrenovčani zainteresovani za održavanje obuka, radionica, kurseva, škola koje će obezbediti kvalitetno, interaktivno, zanimljivo neformalno obrazovanje i angažovano provođenje slobodnog vremena tokom letnjeg raspusta

Foto:Printscreen
Kancelarija za mlade Uprave gradske opštine Obrenovac, u saradnji sa Sportsko-kulturnim centrom „Obrenovac” i Bibliotekom „Vlada Aksentijević”, već devet godina realizuje program „Obrenovac-grad znanja“.

Ovaj program ima za cilj da obezbedi kvalitetno, interaktivno, zanimljivo neformalno obrazovanje i angažovano provođenje slobodnog vremena tokom letnjeg raspusta.

Namera je da se kroz različite teme mladima iz Obrenovca obezbedi:

- osposobljavanje za rešavanje problema, povezivanje i primenu znanja i veština u daljem obrazovanju, profesionalnom radu i svakodnevnom životu,

- razvoj sposobnosti komuniciranja, dijaloga, osećanja solidarnosti, kvalitetne i efikasne saradnje sa drugima i sposobnosti za timski rad i negovanje drugarstva i prijateljstva.

Sav materijal potreban za izvođenje radionica obezbediće Kancelarija za mlade Uprave GO Obrenovac. Učešće u projektu za sve polaznike će biti besplatno.

Termini za izvođenje programa biće usaglašeni prema potrebama i mogućnostima polaznika, odnosno nastavnika, uz napomenu da se svaki program može dodatno prilagoditi. Za realizaciju aktivnosti biće korišćeni prostori biblioteke i SKC-a u Obrenovcu.

Pozvani su svi zainteresovani iz Obrenovca da se prijave za predavače za održavanje obuka, radionica, kurseva, škola koje će obezbediti kvalitetno, interaktivno, zanimljivo neformalno obrazovanje i angažovano provođenje slobodnog vremena tokom letnjeg raspusta u periodu od 1. jula do 31. avgusta 2019. godine.

Prijavu slati preko prijavnog formulara.

Rok za podnošenje prijava je 20. maja 2019. godine. Detaljnije informacije mogu se dobiti u Kancelariji za mlade ili na mejl mladi.obrenovac@gmail.com.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE