Obrenovac, 25.08.2019

Grejanje stiže i u naselje Stara Tamnava (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 01.11.2017.
Radovi na toplifikacionoj mreži u naselju Stara Tamnava ulaze u završnu fazu

Foto:Facebook
Investicija u neposrednoj blizini centra grada, vredna 23 miliona dinara, podrazumeva to da na toplifikacionu mrežu bude priključeno oko 40 domaćinstava. Radovi će biti završeni u roku od 15 do 20 dana.

Boris Ivković, direktor JKP "Toplovod", naglasio je da ovo naselje do pre dve godine nije bilo pokriveno infrasturkturom i da je u pitanju investicija značajna za sve stanovnike ovog naselja.

"Iza nas je jedna velika investiciona sezona, sa dosta rekonstrukcija i to finiširamo sa novim priključcima. Našim korisnicima želim mirnu i uspešnu grejnu sezonu, " rekao je Ivković. 

Iz Gradske opštine Obrenovac navode da ovi radovi pružaju uslove da i naselje Šljivice dobije grejanje. Mehanizacija se, kako je i najavljeno, 3. novembra seli u Belo Polje.

 Stanovnici naselja Stara Tamnava su posebno zahvalni Gradskoj opštini Obrenovac. Naime, porodica Stojković, koja više od 40 godina živi u ovom naselju, ističe da se posle mnogo godina i u samom centru Obrenovca stvaraju uslovi za normalan i kvalitetan život.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković naglasio je da su radovi na toplifikacionoj mreži u naselju Stara Tamnava samo podstrek,  jer će se u narednom periodu grejanju stići i u domove meštana naselja Šljivice. 

"Nećemo se zaustaviti dok ne dođemo do poslednje kuće koja može da dobije centralno grejanje, kako ne bi ugrozili postojeću stabilnost sistema. U petak krećemo sa izgradnjom primarnog voda u naselju Belo Polje i ta podstanica br. 17 je značajna, pošto i tamo više decenija ljudi čekaju grejanje, kao što su čekali i u Savskoj ulici na Zabrežju. Meštani će ovu zimu pamtiti po tome da su dobili centralno grejanje, " poručuje Čučković. 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE