Obrenovac, 21.09.2019

Klub hranitelja Obrenovac organizovao izlet u Zabranu


Izvor: Lokalne Novine | Obrenovac, 02.09.2017
Jedan izlet u Zabranu bio je dovoljan da se velikom broju mališana iz hraniteljskih porodica ulepša dan i izmami osmeh.
Jedan izlet u Zabranu bio je dovoljan da se velikom broju mališana iz hraniteljskih porodica ulepša dan i izmami osmeh. Klub hranitelja "Obrenovac" organizovao je program kom su se pridružili hranitelji iz Šapca, Loznice, Valjeva i Beograda. Gradska opština Obrenovac pružila je maksimalnu podršku i doprinela tome da ovaj događaj ostane u sećanju svih porodica. Obilazak manastira u Mislođinu, bogat kulturno-umetnički program, kao i animacija dece aktivnostima studija "Čigra" našli su se na rasporedu koji je obeležio ovo okupljanje.

"Mi se trudimo da ovakve skupove organizujemo bar jednom u tri meseca. Okupljamo se u Šapcu, Beogradu i to deci, koja su kod nas na smeštaju, mnogo znači. Trudimo se da im ulepšamo svaki dan i budemo uvek tu za njih," rekla je Nataša Novaković, predsednik Kluba hranitelja "Obrenovac".

Osim Gradske opštine Obrenovac, organizacija je podržana i od strane Unije žena SNS-a. "Unija žena učestvuje u svim humanitarnim akcijama, a hraniteljskim porodicama pružila je pomoć i kroz školski pribor. Kada god je potrebno, obrate nam se, a mi im vrlo rado izađemo u susret," navodi Olga Mirosavljević, predsednik Unije žena.

Predstava "Car Trojan" je nedavno naišla na pozitivne reakcije Obrenovčana, a danas je izvedena i pred gostima iz Šapca, Loznice, Valjeva i Beograda.

"Danas smo na jednoj divnoj manifestaciji. Posebno me uveselio poziv Nataše Novaković, predsednice Kluba hranitelja "Obrenovac". Nastupićemo sa predstavom "Car Trojan", ovog puta bez znakovnog jezika. Svi su bili radosni i raspoloženi kada su saznali da ćemo ponovo nastupiti i to ovakvom prilikom. Uvek treba pomoći i podržati ovakve stvari, a trudim se da tako učim i decu sa kojom radim," reči su Anđelke Kaljević, čija je predstava donela posebnu radost današnjem izletu.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE