Obrenovac, 10.12.2018

'HALO, LAPONIJA?'


Izvor: Blic,Lokalne novine | Obrenovac, 29.12.2017.
Ovoliko beogradski Deda Mrazovi naplaćuju dolazak na vrata, a deca sa njima mogu i da ćaskaju preko Skajpa...

Foto:Profimedia
Kako se Deda Mrazu, kao glavnoj zvezdi novogodišnjih praznika, najviše raduju deca, sve je više agencija koje pružaju uslugu iznajmljivanja najpopularnijeg bradatog deke. Pored toga, Deda Mraz može poslati pismo vašem detetu, pa čak i razgovarati sa njim preko Skajpa.

Cena usluge iznajmljivanja u gotovo svim agencijama zavise od datuma, vremena, ali i broja dece koju će Deda Mraz animirati. Tako je za termine do 20. decembra bilo potrebno izdvojiti do 3.000 dinara, a u cenu je uračunata poseta od 30 do 45 minuta, darivanje paketića koji su roditelji pripremili i fotografisanje. Za 1.000 dinara skuplji su termini do 30. decembra, dok oni novogodišnji dostižu cenu i do 10.000 dinara.

Osim "osnovnog paketa", beogradske agencije uz Deda Mraza nude i dolazak Bake Mraz, vile, patuljaka pomoćnika, klovna, mađioničara ili fotografa, a cene su u tom slučaju od 4.000 do 15.000 dinara.

Pismo Deda Mraza

Imajući u vidu da Dede posećuju decu koja žive u gradskoj zoni, onima u zabačenijim delovima grada Deda Mraz može poslati personalizovano pismo. Ono se piše u dogovoru sa roditeljima, gde će biti naglašene dobre osobine i pohvale koje je dete zavredelo u protekloj godini. Cene su od 350 do 600 dinara, a zavise od načina isporuke.

Direktan video poziv

Čak i starac iz Laponije ide u korak sa vremenom, te je danas moguće dobiti video poruku ili razgovor uživo sa Deda Mrazom, i to preko Skajpa. Ova usluga obično ide uz pismo Deda Mraza, a sadržaj takođe kreiraju roditelji.

Za onlajn ćaskanje sa Laponcem roditelji će morati da izdvoje od 700 do 1.000 dinara, a poziv će trajati od 10 do 30 minuta, u zavisnosti od pažnje i uzrasta deteta.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE