Obrenovac, 18.02.2020

Novo igralište u Skeli


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 04.03.2019.
Mobilijar je postavljen u dvorištu isturenog odeljenja predškolske ustanove 'Perka Vićentijević'

Foto:lokalnenovine.rs
U Mesnoj zajednici Skela danas je postavljeno potpuno novo dečije igralište koje se nalazi u dvorištu isturenog odeljenja predškolske ustanove ”Perka Vićentijević”.

"Opština vodi računa o svim mesnim zajednicama podjednako, kako o gradskim tako i o seoskim. Cilj nam je da sela Obrenovca nastave da žive, da mladi nastave da žive u njima kako bi sela imala perspektivu", rekao je Miloš Stanojević, član Veća Gradske opštine Obrenovac.

On je naglasio da će dečija igrališta nicati i u budućnosti, jer je cilj da najmlađi budu zadovoljni, bez obzira o kom delu opštine se radi.

"Ovo igralište je jedan od načina kako to postići i mi ćemo se truditi u narednom periodu da nastavimo sa ovom praksom. Zdrava omladina, zdrava nacija je način da postignemo da Srbija opstane i Srbija ima budućnost", poručio je Stanojević.

Milan Stojić, predsednik Saveta mesne zajednice Skela, kazao je da je ovaj prostor do pre tri dana bio potpuno neuređen, kao i da su ga članovi Saveta očistili. On je zamolio sve meštane da povedu računa o mobilijarima kako bi što duže trajali.

Tokom protekle dve godine širom Obrenovca postavljena su 23 nova dečija igrališta.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE