Obrenovac, 26.05.2020

OTVORENA IGRALIŠTA I IZLETIŠTA


Izvor: obrenovac.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 29.04.2020.
U┼żivajte uz oprez...

Foto:loaklenovine.rs


Na osnovu jedinstvenog stava Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti Covid-19, Vlada Republike Srbije dozvolila je otvaranje parkova, igrališta, izletišta i šetališta...

Zahvaljuju─çi toj odluci, radnici Javnog komunalnog preduze─ça Obrenovac, zajedno su sa predstavnicima Gradske opštine Obrenovac, sportistima i gra─Ĺanima danas uklonili trake koje su ozna─Źavale zabranu koriš─çenja.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac, Miroslav ─îu─Źkovi─ç iskazao je zadovoljstvo zbog današnje aktivnosti.

-┼Żiveo sam za ovaj dan. Radujem se što sa našim sportistima vra─çamo de─Źija igrališta i izletišta našim sugra─Ĺanima. U┼żivajte uz oprez – rekao je ─îu─Źkovi─ç.

-Veoma je va┼żno uklanjanje ovih barijera zbog naših najmla─Ĺih sugra─Ĺana i svih gra─Ĺana Obrenovca. To ─çe obradovati sve a posebno sportiste pošto ─çe mo─çi u narednom periodu da treniraju – rekao je Miloš Stankovi─ç ─Źlan Ve─ça Gradske opštine Obrenovac i naglasio da je veoma va┼żan podatak da nijedan zdravstveni radnik u Domu zdravlja u Obrenovcu i Covid ambulantama nije oboleo u prethodnom periodu.

Tako─Ĺe, Javno preduze─çe za unapre─Ĺenje i zaštitu ┼żivotne sredine ,,Obrenovac” otvorilo je danas svoja izletišta Zabran, Arboretum i ,,Jozi─ça kolibu” za sve gra─Ĺane Obrenovca.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE