Obrenovac, 12.08.2020

Info dan u Obrenovcu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 11.07.2017.
Projekat BGD.EKOnomija

Foto:Printscreen
Danas u 15 časova u sali za sastanke u zgradi opštine Obrenovac održaće se promocija projekta „BGD.EKOnomija“. Kancelarija za mlade Grada Beograda uz podršku Ministarstva omladine i sporta pokrenula je projekat pod nazivom „BGD.EKOnomija“. Projekat ima za cilj da podstakne preduzetnički duh, zapošljavanje i samozapošljavanje mladih kroz inovativni pristup ekološkom preduzetništvu. BGD.EKOnomija sprovodi se u saradnji sa Kancelarijom za mlade opštine Obrenovac.

Zainteresovani za obuke iz oblasti preduzetništva i ekologije, odnosno poljoprivrede, a u okviru projekta BGD.EKOnomija, mogu da se prijave preko linka koji se nalazi na zvaničnom sajtu Gradske opštine Obrenovac.

Projekat je otvoren za sve mlade (do 30 godina) koji su zainteresovani da usvoje znanja iz gore pomenutih oblasti. Svi odabrani učesnici biće u obavezi da prisustvuju svim predavanjima, a oni najuspešniji biće odabrani i organizator projekta će im dodeliti sadnice paulovnije.

Svi mladi koji prođu obuku i proces selekcije, a dobiju sadnice paulovnije, imaće i individualni konsultativni proces, sa ciljem što uspešnijeg razvijanja zasada i poslovnog ciklusa.

Prijave su otvorene do 31.jula do 23:59.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE