Obrenovac, 04.06.2020

Kompanija 'Mei Ta' nudi nova radna mesta


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 04.09.2019.
Raspisuje se novi konkurs, mogu se prijaviti zainteresovani za rad u livnici i mašinskoj obradi

Foto:Printscreen
Kompanija "Mei Ta" organizovaće u subotu, 7. septembra, u zgradi Gradske opštine Obrenovac, u periodu od 10.00 do 14.00 časova, dan otvorenih intervjua. Kandidati zainteresovani za rad u Livnici i Mašinskoj obradi na razgovor bi trebalo da ponesu svoje radne biografije.

"Kompanija nastavlja da širi svoje kapacitete i da otvaraju nova radna mesta. Svesni smo da je sve manje nezaposlenih na teritoriji opštine Obrenovac i zato je ovo prava prilika za sve one koji još nemaju posao da svoju karijeru i budućnost grade u ovoj fabrici. Posebna prilika je za mlade ljude koji su završili Tehničku školu, nije redak primer da ljudi koji su pre godinu ili dve po završetku škole počeli tamo da rade, da su danas tim ili sektor lideri, sa izuzetno dobrom platom i što je najvažnije ostali su u svom gradu", rekao je Uroš Mirićić iz Kabineta predsednika Gradske opštine Obrenovac.

On navodi i to da postoji mogućnost izgradnje treće fabrike i ističe značaj činjenice da se u najboljim svetskim automobilima nalaze delovi proizvedeni u Obrenovcu.

"Do kraja godine imaćemo informaciju da li će kompanija "Mei Ta" napraviti i treću fabriku u industrijskoj zoni. Danas u fabrici radi više od 2500 ljudi, 90% čine Obrenovčani i rukovodstvo kompanije je prepoznalo njihov odgovoran i marljiv rad. Sama informacija da se u najboljim svetskim autobilima marke Mercedes, BMW, nalaze delovi koji se proizvode u Obrenovcu predstavlja za nas podatak za ponos", kazao je Mirićić.

Kompanija "Mei Ta" bavi se proizvodnjom komponenti za centralana kućišta i turbo punjače od nerđajućeg čelika, kao i za livenje i mašinsku obradu.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE