Obrenovac, 24.02.2019

Ivana Trišić sa obrenovačkim osnovcima na Divčibarama


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 07.02.2018.
Mis Srbije Ivana Trišić je zajedno sa predstavnicima Gradske opštine Obrenovac obišla mališane koji u okviru programa 'Eko kampovi' borave na Divčibarama

Foto:@Cuckovicm
Poznata Obrenovčanka je rekla da joj je veliko zadovoljstvo što je dan provela sa našim osnovcima.

"Mnogo mi je drago što se družim sa decom iz moje stare škole. U vreme kada sam ja bila mala, ovakvi programi nisu bili realizovani." – kazala je Ivana Trišić i dodala da će se uvek rado odazvati ovakvim pozivima opštine.

Program ”Eko kampovi” podrazumeva besplatan boravak na planinama za sve učenike nižih razreda obrenovačkih osnovnih škola tokom zimskog ili letnjeg raspusta, a pored objekata na Rudniku, Tari, Goču i Bukulji, od ove godine u ponudi je i objekat Centra dečjih letovališta na Divčibarama.

"Divčibare su omiljena destinacija Obrenovčana, jer se za 2 sata vožnje stiže do prelepog krajolika, punog zelenila i sadržaja za decu." – istakao je pomoćnik predsednika opštine Dragan Blažić i dodao da u čarima Divčibara trenutno uživa stotinak učenika OŠ ”Jovan Jovanović Zmaj”.

Za najmlađe Obrenovčane u odmaralištu su obezbeđeni brojni sadržaji koje sprovode obučeni rekreatori. Deca tokom svog boravka svakoga dana idu na planinarenje i to različitim rutama, a kilometraža se postepeno povećava. U okviru zabavnog programa, u prisustvu Mis Srbije organizovan je i izbor za malu mis i mistera.

Direktor Sportsko kulturnog centra ”Obrenovac” Ivan Jegorović je istakao da su konkretni programi koje opština realizuje, kao što su ”Eko kampovi” i ”Eko dinar” direktno uticali na smanjenje broja dece sa bolestima respiratornih organa za 21,6 odsto u odnosu na 2012. godinu.

Obecanje-ispunjenje!

Za njih se radi i gradi i zato oni biraju...

Kako bi se donela konačna odluka o izboru atrakcije na bazenu koji se gradi u Obrenovcu predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković je deci podelio anketu i zamolio ih da zaokruže predlog koji im se najviše dopada....

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE