Obrenovac, 24.05.2019

DANAS I SUTRA IZMENE SAOBRAĆAJA


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 26.05.2018.
Zatvoren centar Beograda

Foto:Alo!/Masanori Jošida
U okviru priprema i održavanja centralne manifestacije proslave Dana Ministarstva unutrašnjih poslova danas i sutra će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni Trga Nikole Pašića, Bulevara kralja Aleksandra i ulicama Kralja Milana, Kosovskoj, Kneza Miloša i Takovskoj.

Saobraćaj će danas biti obustavljen od 18 do 23 sata, a u nedelju, 27. maja, od 8 do 15 časova, najavljeno je iz MUP-a.

U tom vremenskom intervalu za saobraćaj će biti zatvorene ulice Trg Nikole Pašića od Terazija do Ulice Kneza Miloša u oba smera, Dečanska ulica od tunela do Trga Nikole Pašića, Bulevar kralja Aleksandra od Ulice kneza Miloša do Beogradske ulice u oba smera i od Beogradske ulice do Ruzveltove ulice samo desna kolovozna traka.

Takođe, saobraćaj će biti obustavljen i u Beogradskoj ulici od Ulice Ilije Garašanina do Bulevara kralja Aleksandra u oba smera, Ulica kneza Miloša od Takovske do Nemanjine u oba smera, Takovska ulica od Ulice 27. marta do Ulice kneza Miloša u oba smera i Ulica kralja Milana od Terazija do Slavije u oba smera.

Danas će od 18 časova biti zabranjeno parkiranje vozila i biće uklonjeni automobili na parkingu Trga Nikole Pašića na uglu sa Vlajkovićevom ulicom.

Takođe, u nedelju, 27. maja, od ponoći do završetka centralne manifestacije Dana MUP-a biće zabranjeno parkiranje i biće uklonjeni automobili na parking prostor na uglu Trga Nikole Pašića i Vlajkovićeve ulice, desna strana parkinga Vlajkovićeve ulice i parking prostor u Kosovskoj ulici od Vlajkovićeve do Takovske ulice.

Proslava Dana MUP-a biće održana u nedelju, 27. maja, različitim aktivnostima na više lokacija u Beogradu.

Centralna manifestacija biće počeće u podne ispred Doma narodne Skupštine Republike Srbije.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE