Obrenovac, 28.05.2020

Junaci 'Diznija na ledu': Uživaćete sa nama


Izvor: Blic,Lokalne novine | Obrenovac, 11.10.2017.
Dizni na ledu sa predstavom “Čarobna kraljevstva” gostuje od ovog petka u Kombank areni

Foto:Promo
Pred mališanima će na ledu klizati njihovi omiljeni Dizni likovi uključujući Baza Svetlosnog koga će dočarati Sergej Juferev, ruski klizač.

- Videćete, ovo je divan Diznijev šou koji se sastoji od četiri različite price. Počinjemo sa “Toy Story 3”, onda ide “Mala princeza” “Cars” i završavamo sa “Frozen”. Tu je više od 50 likova koju deca vole uključujući Mikija, Mini i Šilju – kaže Sergej za “Blic”.

On kaže da mu je omiljeni deo onaj iz crtaća "Cars".

- Ja prosto obožavam te automobile, tako velike na ledu. I vožnja na ledu je veoma zabavna. A zanimljivo je i to što su oni u isto vreme i animirani jer sim se pomeraju usta i oči kako bi dočarali ekspresiju lica - priča Serge koji se dugo bavio sportskim klizanjem.

- Tada sam bio skoncentrisan na skokove i sve tehničke elemente. Bilo je nekad stresno biti među svim tim drugim talentovanim takmičarima koji su mi u isto vreme bili prijatelji. Ali sam ujedno zbog njih vrednije radio i vežbao, i postizao više. Nije jednostavno, puno vežbate na ledu, idete na časove baleta i plesa, radite na jačanju snage. Potrebno je puno i puno sati za sve to i naravno puno odricanja.

Rad na Dizniju na ledu takođe je zahtevan, ali na jedan drugi način kaže Sergej.

- Dosta vežbamo na ledu. Ja jesam klizao profesionalno i takmičio se 20 godina ali sam puno naučio od drugih kolega koji su u šou duže. Kada izađemo pred publiku i vidimo sve te porodice, naročito decu koja dođu u kostimima i igraju sa nama to je poseban doživljaj. To mi daje puno energije da dam sve od sebe i usrećim sve gledaoce - kaže Sergej pred dolazak u Beograd.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE