Obrenovac, 21.09.2019

Osnovna škola „Jefimija“ dočekala prvake


Izvor: Lokalne Novine | Obrenovac, 30.08.2017
Uz prigodan program u prostorijama škole održan je prijem prvaka, nakon čega su se mali osnovci upoznali sa učiteljicama i učionicama.
Učenici četvrtog razreda OŠ „Jefimija“ priredili su svečani doček svojim najmlađim drugarima. Uz prigodan program u prostorijama škole održan je prijem prvaka, nakon čega su se mali osnovci upoznali sa učiteljicama i učionicama. Oduševljeni predstavom i svim onim što ih je sačekalo pri dolasku, budući prvaci su otišli kućama da obave poslednje prireme za 1. septembar. Uređena i osvežena škola spremna je za novo poglavlje mališana i predstojeću školsku godinu.

„Na početku školske godine svim učenicima poželim mnogo zdravlja, jer je to najbitnije. Posle toga, želim im da budu vredni, radni i poslušni, kao i da poštuju svoje učitelje i nastavnike. Uspešna saradnja između škole, dece i njihovih roditelja može da dovede samo do jednog lepog druženja koje je nama prioritet,“ rekla je direktorka OŠ „Jefimija“ Biljana Desančić, naglasivši da je ponosna na sve generacije koje prolaze kroz ovu školu.

U razgovoru sa roditeljima, ekipa „Lokalnih novina“ saznala je da su prvaci nestrpljivi i da željno iščekuju 1. septembar. Buduće osnovce čeka i iznenađenje koje će obeležiti i dodatno ulepšati prvi dan škole. Nakon toga, pred njima su dani učenja, druženja i napretka.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE