Obrenovac, 25.08.2019

Jesenje ureenje grada


Izvor: Lokalne Novine | Obrenovac, 30.10.2017
Sprovoenjem ovakvih i slinih akcija, Obrenovac dobija nov izgled, zbog ega zadovoljstvo izra鱉ava veliki broj graana.


Javno komunalno preduzee „Obrenovac“ tokom cele godine brine o izgledu i ureenju grada. Nadle鱉ni i zaposleni u ovom preduzeu na razliite naine podseaju svoje sugraane koliko je va鱉no da boravimo u istom i zdravom okru鱉enju.

„U toku je naša etvrta, poslednja akcija - jesenje ureenje grada. Svako godišnje doba ima svoju akciju i uvek, kao i sada, apelujemo na graane da se ukljue u onoj meri u kojoj oni to mogu. Trenutno vršimo uklanjanje liša sa svih javnih površina i one poslove karakteristine za ovo godišnje doba,“ ka鱉e Zoran Lapevi, direktor JKP „Obrenovac“.

Sprovoenjem ovakvih i slinih akcija, Obrenovac dobija nov izgled, zbog ega zadovoljstvo izra鱉ava veliki broj graana. Meutim, iz JKP „Obrenovac“ navode da je neophodno još više raditi na ouvanju 鱉ivotne sredine. „Grad se menja, ali sporo. Na鱉alost, ne onom brzinom kojom mi 鱉elimo da se menja. Dobro je da se pomak primeuje i oekujemo da e u narednim godinama ta svest biti sve jaa i jaa. U budunosti neemo imati onih problema koje imamo sada, a tiu se pre svega neodgovornog odnosa prema sopstvenom smeu,“ dodaje Lapevi.

On smatra da je veoma znaajno da se graani Obrenovca ukljue u sve akcije, jer e i minimalnim uinkom promeniti mnogo toga u našem gradu. Shodno tome, Javno komunalno preduzee radi i na edukaciji najmlaih Obrenovana, koji od malih nogu treba da budu odgovorni prema mestu u kom 鱉ive.

„Naravno, oekujemo ih da nas prate u svakoj našoj akciji za dobrobit, kako njih, tako i nas kao preduzea. Nadamo se da emo u zajednikom interesu nastaviti da saraujemo u svim akcijama koje Javno komunalno preduzee sprovodi. Mi smo poeli da radimo i na edukaciji mališana. Podsetiu samo da smo prošle godine imali odgovarajuu pozorišnu predstavu, ali ono što smo radili ove godine i što planiramo za narednu za cilj ima edukaciju i skretanje pa鱉nje na aktuelne probleme, koji se tiu javne higijene i potrebe da se odgovornije ponašamo prema svom smeu. Cilj je i smanjenje broja divljih deponija, kao i istiji, uredniji grad, zdraviji za 鱉ivot svih nas,“ zakljuuje Lapevi.

Naš grad ove jeseni mo鱉e da zablista u punom sjaju, što e se postii iskljuivo neraskidivom saradnjom izmeu graana i zaposlenih u JKP „Obrenovac“.


 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili PR Agencija za izradu i odr鱉avanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navoenje izvora
Ostale uslove kori禳enja portala proitajte OVDE