Obrenovac, 12.08.2020

Još jedna uspešna sezona iza SKC-a


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 01.09.2017
U subotu, 2. septembra, zatvara se sezona na otvorenim bazenima.

lokalnenovine.rs


´╗┐

U subotu, 2. septembra, zatvara se sezona na otvorenim bazenima. Svi podaci govore o tome da je ona bila i više nego uspešna, zbog ─Źega je Javno preduze─çe SKC „Obrenovac“ odlu─Źilo da svojim sugra─Ĺanima poslednjeg dana pokloni besplatan ulaz.

„Iza nas je sezona koja je mnogo uspešnija od prošle. Prodali smo 50 000 karata, dok je prošle godine bilo re─Źi o cifri od 35 000. Imali smo i lepše vreme, ali i bolju organizaciju samog rada na bazenima, ─Źistiji bazen i visok kvalitet vode. Trudili smo se da prevazi─Ĺemo dosadašnje standarde. Mislim da ─çemo se tek slede─çe godine, kada i gra─Ĺevinski radovi budu gotovi, pokazati u pravom svetlu. Sve radimo na korist naših sugra─Ĺana, a to planiramo i u narednom periodu. U subotu, 2. septembra zatvaramo ovu uspešnu sezonu. Odlu─Źili smo da se našim kupa─Źima odu┼żimo tako što ─çe ulaz biti potpuno besplatan za sve. Ovom prilikom pozivam sve Obrenov─Źane da tog dana budu sa nama i poru─Źujem im da ─çemo snagu i energiju sada usmeriti na zatvoreni bazen,“ rekao je direktor JP SKC „Obrenovac“ Ivan Jegorovi─ç.

Kako je nedavno najavljeno, veliki broj sredstava obezbe─Ĺen je za ure─Ĺenje ulaska u grad, a Obrenov─Źani ─çe slede─çe leto provesti na bazenima koji ─çe biti jedni od najinteresantniijih u okru┼żenju. Omiljeno mesto gra─Ĺana tokom vrelih letnjih dana ─çe biti prošireno, a najmla─Ĺe o─Źekuju tobogani i novi bazen. Osim navedenih atrakcija, Obrenovac kroz nekoliko dana dobija i fakultet, moderne u─Źionice i moderan na─Źin u─Źenja, što se do sada vezivalo isklju─Źivo za velike gradove u Srbiji.

Iz SKC-a najavljuju da ─çe sada više pa┼żnje posvetiti zatvorenom bazenu, kako bi gra─Ĺani Obrenovca imali kvalitetnu uslugu i najbolje uslove tokom zimske sezone.

Detaljnije u video prilogu koji sledi...

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE