Obrenovac, 29.03.2020

60 GODINA OSNOVNE ŠKOLE 'JOVAN JOVANOVIĆ ZMAJ'


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 26.11.2019.
Na centralnoj manifestaciji prikazan je film o uspešnom radu škole

Foto:lokalnenovine.rs
Osnovna škola "Jovan Jovanović Zmaj" obeležila je danas svoj 60. rođendan. Učenici su sa svojim nastavnicima priredili prigodan program, a veliki jubilej obeležiće se do kraja nedelje i nizom drugih aktivnosti.

"Centralnu priredbu smo, kao i uvek, organizovali u holu škole. Obzirom da je naša škola velika i imamo preko 1.500 učenika, deca žele da učestvuju u programu. Učitelji i nastavnici su vredno radili sa decom i pripremili zabavan program. Trenutno imamo 1587 učenika u 61. odeljenju i to je podatak na koji smo ponosni", rekla je direktorka škole Vera Đorđević.

Na centralnoj svečanosti prikazan je film o radu škole u proteklih 60 godina i nagrađeni su najbolji učenici škole.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković čestitao je značajan jubilej svim učenicima i nastavnom kadru škole.

"Ove godine obeležavamo 160. godina Obrenovca, raduje nas i šest decenija postojanja naše najveće osnovne škole. Ovom prilikom želim da se zahvalim svim nastavnicima koji su u proteklih šest decenija našem gradu podarili vrednu i obrazovanu decu. Želim da se zahvalim svim učenicima ove škole, koji su u svom daljem radu razvijali i gradili naš Obrenovac. Posebno me raduje što će rođendanski poklon u ovoj školskoj godini biti za istureno odeljenje u školi u Zvečkoj, selu sa najvećim brojem stanovnika, oni dobijaju potpuno novu školu i fiskulturnu salu", poručio je Čučković.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE