Obrenovac, 19.06.2019

Rekonstrukcija puta u Jovičića kraju u Drenu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 15.11.2018.
Radovi se izvode na saobraćajnici koja je višestruko značajna za opštinu...

Foto:Printscreen
U Jovičića kraju, u Mesnoj zajednici Dren, započeti su radovi na rekonstrukciji puta. Iz Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca kažu da se radi o deonici koja je višestruko značajan za opštinu.

"Osim što ovaj put povezuje mesne zajednice Dren i Ušće, on povezuje i dva državna puta, Valjevski sa Šabačkim, i upravo ta funkcija je prouzrokovala da dođe do znatnih oštećenja. Radi se totalna rekonstrukcija i zamena oštećenih delova kolovoza. Tehnologija radova podrazumeva iskop oštećenih delova prosečne dubine od 40 do 50 centimetara nakon toga se vrši nasipanje drobljenog kamenog agregata granulacije od 0 do 63mm, preko toga ide rizla i nakon toga se pristupa ugradnji asfaltnog sloja", rekao je Goran Ćirić iz preduzeća i dodao da se materijal dobijen iskopom oštećene konstrukcije ne baca, već se koristi za nasipanje atarskih puteva u Drenu.

Radovan Manojlović, pomoćnik predsednika Gradske opštine Obrenovac, napomenuo je da su ekipe Javnog preduzeća za izgradnju "Obrenovac" i "Beogradputa" izašle na teren na zahtev građana i zbog sve većeg broja udarnih rupa, kako bi napravile plan i program krpljenja istih. On je zamolio građane da imaju strpljenja jer će putari doći do svake mesne zajednice i izrazio nadu da će u vrlo kratkom roku biti završeno sve ono što je planirano.

Dragan Jovanović, predsednik Saveta mesne zajednice Dren, izrazio je zahvalnost opštinskom rukovodstvu na dosadašnjem angažovanju i razumevanju za probleme meštana.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE