Obrenovac, 18.01.2020

U JKP stigla nova ─Źistilica


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 09.10.2018.
Kako je Obrenovac jedno od najve─çih gradili┼íta u Srbiji, neophodna je dodatna posve─çenost higijeni i odr┼żavanju cele op┼ítine

Foto:@Cuckovicm


´╗┐

Sa namerom da unapredi odr┼żavanje komunalnog reda u Obrenovcu, Javno komunalno preduze─çe ”Obrenovac” obnovilo je svoj vozni park sa još jednom novom mašinom. Radi se o sofisticiranoj ─Źistilici francuske proizvodnje, koja istovremeno i ─Źisti i usisava saobra─çajnice i peša─Źke zone.

Slavko Beri─ç, direktor preduze─ça, napomenuo je da je ova mašina dragocena u sistemu komunalne higijene Obrenovca. On je podsetio na to da je Obrenovac veliko gradilište i da kroz grad cirkulišu kamioni i gra─Ĺevinske mašine, a grad mora da bude što ─Źistiji da se ne bi osetilo prisustvo te teške mehanizacije.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav ─îu─Źkovi─ç u razgovoru sa zaposlenima i rukovodstvom preduze─ça naglasio je da su radnici vredni i imaju znanje, ali da je uvek nedostajala tehnika kako bi se podigao kvalitet komunalne higijene.

Nabavka nove opreme i mehanizacije je va┼żan korak u revitalizaciji JKP kao jednog od va┼żnijih sistema na teritoriji opštine Obrenovac, rekao je Predrag Jovanovi─ç, ─Źlan Ve─ça Gradske opštine Obrenovac.

"Nastavi─çemo postepeno da menjamo sve ono što je dotrajalo i ─Źemu je rok prošao sa novim mašinama. Cilj nam je da u 2019. godini uspemo da nabavimo jedan novi sme─çar, bilo bi idealno dva, ali jedan ─çe biti dovoljan što bi Javno komunalnom preduze─çu dalo mogu─çnost da proširi obuhvat odnošenja komunalnog otpada na rubne delove opštine. Sve to je va┼żno radi podizanja kvaliteta ┼żivota i da kona─Źno meštani prestanu da stvaraju divlje deponije i bacaju sme─çe u reke" istakao je Jovanovi─ç.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE