Obrenovac, 20.01.2019

Javna rasveta u Rojkovcu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 13.02.2018.
Kako narod kaže...

Foto:lokalnenovine.rs
Na zahtev stanovnika naselja Rojkovac, sinoć je JP za izgradnju Obrenovca postavilo prvih 9 stubova sa javnom rasvetom.

„Osvetlili smo onaj deo koji je do sada uvek bio u mraku, i sa ovim radovima smo krenuli u realizaciju nastavka radova na drugoj i trećoj fazi. Te faze obuhvataju naselje Rojkovac ka osnovnoj školi Jefimija, i trća faza javne rasvete obuhvata radove oko basket igrališta koje je postavljeno pre nekoliko meseci. Sav ovaj prostor u ovom naselju ćemo osvetliti do početka maja meseca. „ – rekao je direktor ovog preduzeća Milan Marošanin.

Javna nabavka za nastavak radova se raspisuje do kraja ovog meseca, a sa radovima na realizaciji druge i treće faze se počinje sredinom aprila. Vrednost investicija u ovoj godini, za prvu fazu bila je 997 miliona dinara, a sve ostalo što bude u realizaciji i planom obuhvaćeno u ovoj godini, iznosi oko 2 miliona i sto hiljada dinara.

Uroš Šormaz, predsednik Saveta mesne zajednice Rvati ističe da je najbitnije oslušnuti potrebe stanovnika, kao i da je u ovom naselju u prethodnom periodu, a na njihov zahtev, uradjena teretana na otvorenom, dečje igralište i teren za basket.

"Javna rasveta u ovom delu Rojkovca je jako bitna, zbog bezbednosti gradjana koji ovde šetaju u večernjim satima, kao i naših najmadjih sugradjana.  Za ove, i sve ostale radove, veliku zahvalnost dugujemo GO Obrenovac i JP za izgradnju." – dodao je Šormaz.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE