Obrenovac, 21.09.2019

Postavljanje javne rasvete u naselju Staro igralište


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 22.08.2017.
Nastavljena je sezona izgradnje javne rasvete na teritoriji opštine Obrenovac i okolnih mesnih zajednica

Foto:lokalnenovine.rs


´╗┐

Nakon Uš─ça, Zve─Źke i Obrenova─Źkog druma, na red je došlo i naselje Staro igralište. Radovi ─Źija je vrednost 1 300 000 dinara, a koji obuhvataju oko 350 metara podzemnog kabla, 12 reflektora, sijalica, bi─çe završeni u narednih 7 do 8 dana.

"Od aprila meseca do danas smo se bavili izradom projektne dokumentacije, pripremom i dobijanjem dozvola za nove radove. Ovo je prvi u nizu projekata koje ─çemo realizovati. Radi se o kompletnom osvetljenju naselja Staro igralište. Sa poslednjih 10 stubova osvetli─çemo kompletan prostor naselja koje je mladima poznato pod nazivom SIVK. Dva stuba su postavljena na samom sportskom terenu, gde ─çe biti i ─Źetiri reflektora. Tako ─çemo omogu─çiti mladima da se i u ve─Źernjim satima bave sportom. Nakon završetka ovih radova, o─Źekuje nas izgradnja javne rasvete na Vašarištu, zatim Zabranski put i na kraju u naselju Rojkovac," naveo je Milan Marošanin, direktor Javnog preduze─ça za izgradnju Obrenovca.

Naselje Staro igralište do sada nije bilo osvetljeno, što je uticalo na bezbednost svih njegovih stanovnika.

"Tre─ça mesna zajednica, kao i Savet, videli su da je problem rasvete bio najve─çi u ovom delu grada. Mrak nije dozvoljavao deci da se igraju, niti da bilo ko prolazi bezbedno. U saradnji sa Gradskom opštinom Obrenovac i Javnim preduze─çem za izgradnju, uspeli smo da izdejstvujemo da se završi jedan veliki deo osvetljenja najstarijeg naselja u gradu. Mo┼żemo se pohvaliti i ostalim velikim radovima u našoj Mesnoj zajednici, koji nas stavljaju na poziciju najve─çeg gradilišta u Obrenovcu," re─Źi su Ivana Stoji─ça, predsednika Tre─çe mesne zajednice.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE