Obrenovac, 25.08.2019

Predavanja iz oblasti organske proizvodnje u Obrenovcu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 31.07.2017
Projekat 'Širimo preduzetništvo mladih na selu'


´╗┐

U okviru projekta "Širimo preduzetništvo mladih na selu", pozivaju se prvenstveno mladi ljudi, ali i drugi zainteresovani sa teritorije opštine Obrenovac, da se prijave za ciklus besplatnih predavanja iz oblasti organske proizvodnje i preduzetništva. Projekat „Širimo preduzetništvo mladih na selu“   realizuje Centar za unapredjenje drustva u saradnji sa Komisijom za poljoprivredu GO Obrenovac i MZ Veliko Polje, a  finansira ga „Ministarstvo omladine i sporta“.

Predavanja po─Źinju 11. avgusta, traja─çe od 17 do 19 ─Źasova i odr┼żava─çe se jednom nedeljno u prostorijama opštine Obrenovac. Bi─çe obra─Ĺene oblasti preduzetništva, organske proizvodnje, IPARD program, a obu─Źava─çe se i za izradu poslovnog plana i registrovanje preduzetni─Źke radnje.

 Svim polaznicima koji pro─Ĺu obuku bi─çe obezbe─Ĺena podrška u pronala┼żenju aktuelnih programa kao i pomo─ç u pisanju biznis plana. Onima koji pro─Ĺu celu obuku, bi─çe obezbe─Ĺena tezga u Beogradu za prodaju prvih proizvoda, a ima─çe i prioritet prilikom dodele proizvodnih površina tokom 2018. od strane opštine Obrenovac.

Krajnji rok za prijavu je 7. avgust, a kontakt  telefon za informacije je  065/8085-065.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE